OK
Menu
who

BJØRN NØRGAARD

Kunstner og professor ved Det Kongelige Danske Kunstakademi fra 1985-1994

I disse tider hvor alt skal målrettes, og man tror vi kan måle og veje os til en bedre verden, er Højskolens grundtanke om det hele menneske, at vi skal lære hele livet og af hele livet, vigtigere end nogensinde. Her kan den enkelte i skolens fællesskab udvikle sine egne muligheder og talenter, og dermed berige sig selv og samfundet. Mine besøg på Engelsholm Højskole har vist mig den styrke dette grundlag stadig har.

who

TROY CAMPBELL

Singer/Songwriter og leder af The House Of Songs i Austin

The essence of this beautiful inspiring place, is all about the Chemistry and the people and spirits that guide you. From a lost visitor to a transformed artist and friend. One of my favorite places in the world…

who

CHRIS BARRON

Singer/Songwriter, The Spin Doctors (bl.a. hittet “Two Princes”)

My time at Engelsholm has been among the most inspiring experiences of my life. The place never fails to take me to new creative heights. It doesn’t hurt that the setting is incredible either.

who

MICHAEL ISLING

Billedkunstner og grafiker

I dagens samfund er der ikke mange åndfulde og reflekterende oaser. Engelsholm er en sådan oase hvor ”dadelpalmerne” bugner. Søens blanke vand er klart og læskende. Et sted hvor en ny rejse kan begynde, eller man kan samle inspiration og indsigt til den videre færd. Hvad enten man er der længere eller kortere tid tager man altid en del af ”oasen” med sig.

who

ANDERS RAAD

Glasformgiver og underviser på Kunstakademiets Designskole, Bornholm

Engelsholm er et vigtigt supplement til kreativiteten i Danmark. Her har man også mulighed for undersøge samspillet mellem forskellige materialer som glas, keramik, gips og beton – og tilmed udfordre formgivningen og bruge sine gode ideer til at skabe resultater med sine egne hænder. Engelsholms kreative formlab giver et fint udgangpunkt, hvis man ønsker at arbejde videre med kunsten på kunsthåndværkeruddannelsen på Bornholm.

who

PETER SOMMER

Sanger og Sangskriver

Jeg har spillet en del på Engelsholm. Nydt de smukke lokaler, de store mennesker og haverne omkring dette fabelagtige slot. Jeg ville ønske, jeg var daffet derned da jeg var helt ung. Jeg vil ønske at gøre det, når jeg bliver gammel. I mellemtiden prøver jeg bare at komme forbi og hænge på, så tit jeg kan. Og tager altid større derfra.

who

FREDERIK VEDERSØ

Sanger, guitarist og sangskriver, The Eclectic Moniker

Jeg har været en hyppig gæst på Engelsholm Højskole i løbet af de sidste 5 år og nydt gæstfriheden, det gamle slot og de ufattelig smukke omgivelser i fulde drag. Der er en helt speciel aura og energi på stedet, som har hjulpet mig med at skrive nye sange og arrangementer, men også været en væsentlig faktor i forhold til at få et overblik hvor jeg ”skulle hen”. Musikalsk så vel som i livet i det hele taget. Det er der nemlig tid og rum til at tænke over på Engelsholm. Inspiration, kreativitet, tid til fordybelse og ultrafede tider, what more do you want???

who

JULIE MARIA

Sanger og Sangskriver

Engelsholm er et eventyr. Hver gang jeg kører ind på gårdspladsen med den efterhånden velkendte udsigt til slottet og den lille å, bliver jeg henrykt. Jeg har kun haft smukke oplevelser her som gæst. Med naturen. Musikken. Menneskene. Og maden. Åbenheden og friheden. Livet får en ny glans og at være iblandt så mange kreative, ambitiøse og sprudlende mennesker i disse historiske og charmerende omgivelser, sætter ligesom bare det hele lidt mere på spidsen. Jeg kan kun anbefale at alle under sig selv den gave at opleve Engelsholm viben. Kort eller langvarigt. Glæder mig til næste gang jeg får muligheden selv. Så skal kreativiteten flyde og følges op af en dukkert i ”baghaven”…

who

MARIE FISKER

Sanger og Sangskriver

Er på vej hjem efter en uge på Engelsholm som gæstelærer på sangskriverlinjen. Sikke en perle af et slot og en masse ildsjæle jeg har mødt. Det gnistrer af vovemod på disse kanter…Tak for det!

who

DY PLAMBECK

Digter og tekstforfatter

http://www.dyplambeck.dk/ Engelsholm er et fortryllende og inspirerende sted, hvor kreativiteten er i højsædet.