OK
Menu

FOREDRAG: 50 ÅR I MUSIKKENS TJENESTE V/IVAN PEDERSEN


Dato/Tid: 21/02-2018
19:30

Sted: Engelsholm Højskole

”The hardest working man in Danish showbusiness” Efter udgivelsen af Biografien: MED HJERTET UDENPÅ, fortæller Ivan om en lang eventyrlig musikkarriere fra 1966 til nu – 10.000 koncerter, guld, sølv og platinplader senere. Mangesidede facetter af et musikliv, skøre, utrolige historier, globale musikbranche dramaer, med fuld projektørlys på op og nedture. Fra sodavands-skolebal i Aalborg Øst til koncerter for 40.000 tilhørere i udlandet. Fra kiksede Universitetsstudier til en plads i Statens Musikråd. Fra autodidakt spilleri til en Grammy og plads i den Blå Bog. Fra forsigtigt sangskriveri til politisk repræsentation med mandat fra kollegaerne i alle væsentlige musikpolitiske fora. Fra sladder til fakta. Fra ”Laban-brun hjemmebane” til job-tilbud fra Deep Purple.

Fra tidlige albums optaget i æggebakkestudie over mio. solgte albums indspillet i dyre professionelle studier til seneste udgivne sange optaget i soveværelset.

Fra faglige kampe for andre til superanmeldelser af egen musik. – Mere end 50 års oplevelser med musik, medier og musikbranche.

Unummererede siddepladser

Biletter kan købes her:


Ivan Pedersen