OK
Aske Jacoby

KONCERT ASKE JACOBY

Dato/Tid: 19/04-2017
19:30 - 21:30

Sted: Engelsholm Højskole

Aske Jacoby er midt i en spændende genfødsel. I Los Angeles har han for nylig indspillet plade nummer to med geniale Jim Keltner og bassisten Tony Scherr. Jacoby og fundet sit helt eget udtryk som lækkert syngende eksponent for en tradition, der har byer som Memphis og Nashville som udgangspunkt.
Frankrig for alvor er ved at få øjnene op for AJ. Således har han for nylig afsluttet en 11 koncerter lang turné i FR og det Franske Pladeselskab Dixiefrog vil i 2017 udsende AJ’s seneste album, LPSM, i hhv FR, AU, CH, DE, NL, UK med turnéer i de nævnte lande til følge.”
Født 1963 i København. Udnævnt til vidunderbarn da han som 16 år gammel i 1979 kom på banen med Aske Jacoby Band, der blev til det kendte band News. I 1985 var han med til at danne Danseorkestret, der storhittede med singlen Kom tilbage nu. Blandt de mest eftertragtede studiemusikere i Danmark. Guitarist hos C. V. Jørgensen på plader som Vennerne og Vejen (1985), I Det Muntre Hjørne (1990), Sjælland(1994) og Fraklip Fra Det Fjerne (2002). Også med Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Kasper Winding, Afenginn og mange andre. Modtog i 2004 Ken Gudman Prisen, der er branchens største hyldest til den sublime musiker.

Line – up: Aske Jacoby – gt/voc, Rune Funch – gt, Assi Roar – bas og Jacob Høyer – dr.

Billetter kan købes her: