OK

LOCUMSKONCERTER I VEJLE

Dato/Tid: 01/11-2017
19:30 -

Sted: Rådhustorvet, Vejle

Locumskoncerter kombinerer musik og særlige steder i byrummet og sætter lys og lyd på novembermørket i Vejle. Musikken er dansk og stederne usædvanlige, fx en nedlagt industribygning, et stjerne-obeservatorium, et kunstmuseum….Idéen er, at de usædvanlige locations (locum er latin for sted) vil tiltrække et publikum som ellers ikke hører musik og at musikken omvendt vil trække lokale borgere til steder i byen, de ikke kendte.

Koncertrækken på 5 koncerter afvikles alle samme aften den 1. november 2017 i Vejle Midtby og tilrettelægges på en sådan måde, at publikum kan nå og gå til minimum 3 koncerter. Hver koncert gentages 2-3 gange.

Imellem koncertstederne etableres en kunstoplevelses-sti af bl.a. lysende (brugte) lokummer som vil vise vej for publikum i den mørke novemberaften. Som startskud for koncerterne, arrangeres der en audio/visuel åbningsevent på Rådhuspladsen i Vejle, hvor publikum samtidig kan stige ned i de underjordiske offentlige toiletter og få monteret deres koncertarmbånd.

Blandt de optrædende er Peter Sommer, Julie Maria, elever fra Engelsholms sangskriverlinje og Elektroniske musiklinje.

Arrangører: Spinderihallerne, Vejle Kunstmuseum, Kulturforvaltningen, Spillestedet Bygningen og Engelsholm.


Peter Sommer og Palle Hjorth