Få en rundvisning på Engelsholm Højskole

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige højskole. For os er Engelsholm helt unik, og vi vil gerne give dig chancen for at opleve, hvordan dit højskoleliv kan se ud på Engelsholm, inden du vælger. Du kan få en rundvisning året rundt, hvis du er interesseret i et semester eller to på Engelsholm. En lærer fra det linjefag, der interesserer dig mest, viser rundt, så du kan få svar på alle dine spørgsmål om faget, dagligdagen og højskolelivet på én gang.

Bestil din rundvisning på Engelsholm her:

* Oplysninger, der er nødvendige

  Navn *

  E-mail *

  Telefon

  Jeg ønsker at blive kontaktet med henblik på en rundvisning

  Jeg er interesseret i flg linjefag: (det tilstræbes, at man får en rundvisning med en underviser i det pågældende fag)
  BilledkunstFotografiSmykkedesignFormlabSangskrivningElektronisk MusikAudiovisuel Kunst og VJingEr bredt interesseret

  Hvor har du hørt om Engelsholm

  Engelsholm Højskole

  Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

  Ric

  Engelsholm er et vidunderligt sted, hvor der både er plads til at drømme og til at afprøve sine drømme. Konfronteret med så smuk natur, rum til kreativ udfoldelse og de lærerige udfordringer der vokser af et højskole-fællesskab, er det svært ikke at blive et bedre menneske.

  Ric Nitsch
  Elev på linjerne elektronisk musik og sangskrivning i 2012-2013 og 2018

  FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.