Få en rundvisning på Engelsholm Højskole

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige højskole. Vi synes, at Engelsholm er helt unik, og vi vil gerne give dig chancen for at opleve, hvordan dit højskoleliv kan se ud på Engelsholm, inden du vælger. Du kan få en rundvisning året rundt, hvis du er interesseret i et semester eller to på Engelsholm. Vi prøver at finde en lærer fra det linjefag, der interesserer dig mest, til at vise rundt, så du kan få svar på alle dine spørgsmål om faget, dagligdagen og højskolelivet på én gang.

Bestil din rundvisning på Engelsholm her:

* Oplysninger, der er nødvendige

Navn *

E-mail *

Telefon

Jeg ønsker at blive kontaktet med henblik på en rundvisning

Jeg er interesseret i flg linjefag: (det tilstræbes, at man får en rundvisning med en underviser i det pågældende fag)
BilledkunstFotografiSmykkedesignFormlabSangskrivningElektronisk MusikAudiovisuel Kunst og VJingEr bredt interesseret

Hvor har du hørt om Engelsholm

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Ric

Engelsholm er et vidunderligt sted, hvor der både er plads til at drømme og til at afprøve sine drømme. Konfronteret med så smuk natur, rum til kreativ udfoldelse og de lærerige udfordringer der vokser af et højskole-fællesskab, er det svært ikke at blive et bedre menneske.

Ric Nitsch
Elev på linjerne elektronisk musik og sangskrivning i 2012-2013 og 2018

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Instagram

  • Bjørn Svin, som i dag underviser @engelsholmelektronisk , spiller et livesæt i Malersalen. Vi improviserer scenografi og forbereder visuals
  • Videoinstallationer er en svær størrelse; det er ikke til at vide hvordan det hele virker, før man har alting koblet op og et publikum der forholder sig til installationen. Men på blot fire dage har AVKVj formået at skabe lyd og video til en installation i Erik Langes Alkymirum på slottets sydøstvendte tårn.
  • Blast from the past: VJ-linjens foregangsmand Lau Lindqvist @2dvisuals er tilbage på Engelsholm for at undervise i analoge visuals
  • #tapemapping i et meget mørkt og varmt VJ lokale. Vi siger også "farvel" til Laura, som vil prøve kræfter med @engelsholmbilledkunst og derfor har sidste dag på AVKVJ. På mandag får vi til gengæld 5 nye elever!
  • I denne uge arbejder AVKVJ med styring af LED, og har besøg af gæsteunderviser Alex Rasmussen fra @vertigo.dk #led #madmapper
  • I denne uge arbejder vi med forskellige inputs i #processing, fx fra 3D motion capture kameraet #kinect
Tanken er at udforske hvad vi kan med teknologien,  når vi tager ejerskab over den med software vi selv skriver.
  • Denne uge fokuserer vi på at kode visuals med #processing — det er lidt tungt og tørt, men der sker flotte resultater.
#creativecoding #avkvj #visuals
  • #tetris #visuals #analog
  • I dag står den på LaBelle og kældervisuals #mx50 #analog #visuals