Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Maleriets mønstre

  En uge med mønstre i maleriet på utallige måder. Vi integrerer mønstre i vores værker, enten som et delelement eller som det fulde maleri. Vi arbejder med gentagelse, rytmer, kaos og pauser.

  Op gennem kunsthistorien vrimler det med eksempler på brugen af mønster – enten som en del af et figurativt maleri eller som motiv i sig selv. Kig fx på Alfons Mucha, Gustav Klimt, Pierre Bonnard, Kusama, Tal R, Anne Torpe og Julie Nord.

  Vi kigger på mønsteret i kunsten. Du bliver introduceret til en række kunstnere, der alle bruger mønsteret aktivt i deres værker. Du vil opdage, at rigtig mange kunstværker i bund og grund er mønstermalerier. Et mønster kan være en gentagelse af en form, så det er i ordets bredeste forstand.

  Vi eksperimenterer os gennem ugen, og de to undervisere vil give dig løbende sparring. Derudover er der oplæg og billedgennemgang.

  Kurset er for alle, der har lyst til at prøve kræfter med både mønstre og maleri.

  Værkstedafgift på 75 kr. pr. uge.

  Medbring meget gerne dit eget malergrej samt inspiration i form af gammelt tapet, gavepapir, magasiner, mønstret stof, eller fotokopier af noget med mønster. Vil du bruge spraydåser, skal du selv tage dem med. Vi anbefaler at købe kunstnerkvalitet. Vi sprayer kun udenfor. Det er sjovt, nemt og effektfuldt at spraye fx skabeloner eller hækleduge. Du kan udarbejde eller medbringe egne skabeloner/stencils, som du kan bruge i dit maleri.

  Skolen har en lille butik, hvor du kan købe basisvarer: pensler, lærreder og maling, dog ikke spraydåser.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 18, hvor der også er hold inden for keramik, glaspustning, fotografi og smykkedesign.

  Maleri: Maleriets mønstre – uge 18

  Pris fra:
  4.300 DKK

  Opstart:
  28-04-2019

  Varighed:
  7 dage

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55
  mainteacher-img

  Mette Rishøj

  Lærer

  addteacher-img

  Kristine Hellesø Appel

  Lærer