Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Det personlige smykke – den særlige historie

  Vi skal arbejde med smykkers signalværdi og se på deres betydning i vores hverdag og samfund. Vi arbejder med memorydesign, ting der er skabt til at bære på minder og ser på den interaktion, som sker dels mellem smykket og bæreren, smykket og beskueren – smykket og kroppen, hvorfor vælger vi smykker, som vi gør.

  Smykker kan have stor betydning og der ligger ofte en merværdi i et smykke, fordi man har fået det som gave, arvet det eller på en anden måde kan forbinde det til en person eller en særlig begivenhed.

  Smykker er også en stor del af den nonverbale kommunikation, lidt som "klæder skaber folk". Modebranchen bruger smykkerne til at brande sig selv i et forsøg på at skille sig ud fra mængden. Kunstnere arbejder konceptuelt med form, materiale og budskab, mens smykker for den enkelte kan være identitetsskabende, fordi valget af smykker bevidst eller ubevidst, er en del af den fortælling, som vi har om os selv.

  Vi arbejder frit og eksperimenterende med smykkematerialerne og fortolker forståelsen af, hvad et smykke er og dets egentlige værdi.

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge. Smykkematerialer kan købes på værkstedet.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 28, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, glaspustning, fotografi og  folkemusik.

  Smykkedesign: Det personlige smykke – uge 28

  Pris fra:
  4.300 DKK

  Opstart:
  07-07-2019

  Varighed:
  7 dage

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55