Course Attendees

  Still no participant

  Course Reviews

  Still no reviews

  Naturen versus kulturen

  Formålet er dels at forholde sig til naturen som inspirationskilde, men også til hvad der er natur og hvad der er kultur. Du kan vælge at arbejde ud fra en formmæssig indgangsvinkel eller du kan arbejde med naturen fra en mere abstraktvinkel og stille spørgsmål og f.eks. finde inspiration i, hvordan vi som mennesker kultiverer naturen lige fra skønhedsoperationer, klippede puddelhunde og træer. Du kan finde inspiration i stueplanter kontra vilde blomster, eller i det vi spiser.

  På kurset ser vi på naturens mange former og arbejder med inspirationsoplæg, ideudvikling, eksperimenter og formundersøgelser. Vi kigger på hvordan smykkekunstnere har arbejdet med inspiration i naturen. Ud af det fremkommer smykker, som på den ene eller anden måde har haft sit udgangspunkt i naturen. Naturen er måske meget genkendeligt i smykket eller måske er der blot en sansning. Det er din tolkning, der er i centrum.

  Teknikker: Idegenerering, mood board eller valgt ud fra ideen.
  Materialer: Metal eller andet der egner sig til dine ideer

  Værkstedsafgift på 100 kr. pr. uge. Smykkematerialer kan købes på værkstedet.

  Kurset er en del af kunstkurset i uge 27, hvor der også er hold inden for maleri, keramik, glaspustning, fotografi og sangskrivning.

  Smykkedesign: Naturen versus kulturen – uge 27

  Pris fra:
  4.300 DKK

  Opstart:
  30-06-2019

  Varighed:
  7 dage

  Har du spørgsmål om vores kursus så ring til os alle hverdage mellem 8:00 og 14:00

  75 88 35 55