Bliv medlem af Engelsholm Elevforening

Tag højskolen med dig efter dit ophold: Meld dig ind i elevforeningen og mød dine venner om nogle af de aktiviteter, du kender fra hverdagen på Engelsholm. Du kan melde dig ind i Elevforeningen, hvis du har gået på højskolen i minimum 12 sammenhængende uger.

Målet for foreningen er at skabe et rum, hvor man kan møde hinanden på tværs af semestrene, ligesom det er nemmere at holde kontakten med både skolen og de venner, man har fået i løbet af sit højskoleophold. Et rum, hvor man stadig føler et tilhørsforhold og fællesskab, selvom man ikke længere går på skolen.

Sådan bliver du medlem af Engelsholm Elevforening

Der er to muligheder for, hvordan man kan være medlem af elevforeningen:

  • Som betalende medlem
  • Som passivt medlem

Det har sine klare fordele at være betalende medlem, hvis man gerne vil være et aktivt medlem af elevforeningen.

Pris for betalt medlemsskab

1 år     100 kr.

5 år     300 kr.

 

Meld dig ind her >>

 

Dine medlemsfordele som betalende medlem:

  • Stor rabat på ugekurset “TreToEngelsholm”  i uge 32
  • Mulighed for at deltage i den årlige gensynsweekend i uge 32
  • 500 kr. rabat på ét kort kursus om året (undtaget uge 32, som du i forvejen får god rabat på)
  • Mulighed for at udstille sin kunst på Engelsholm Højskole
  • Adgang til særlige workshops og initiativer arrangeret af Elevforeningen
  • Mulighed for at søge om midler til egne Engelsholmer-initiativer
  • Mulighed for information om Elevforeningens arrangementer igennem Elevforeningens Facebook-side
  • Mulighed for information om Elevforeningens arrangementer på nyhedsbrev.

Som passivt medlem har du mulighed for at få tilsendt nyhedsbreve på e-mail. På den måde holdes du opdateret på de arrangementer og tiltag, der foregår igennem elevforeningen. Det er også muligt for passive medlemmer at deltage i visse åbne arrangementer rundt om i landet, der er arrangeret af foreningen. Vi gør opmærksom på, at særligt ressourcekrævende arrangementer/initiativer er forbeholdt betalende medlemmer.

Vil du være med i bestyrelsen?

Gensynsweekenden fungerer også som generalforsamling for elevforening, der finder sted hvert år. Her stemmes der om, hvem der fremover skal sidde i elevforeningens bestyrelse. Medlemmerne sidder i en 2-årig periode, og suppleanter til bestyrelsen i en 1-årig periode. Halvdelen af bestyrelsen er på valg hvert år.

Elevforeningens bestyrelse

Engelsholm Elevforening
Fra venstre: Amalie Ruggaard, Sofie Lein Sadeghi, Nicolai Hingel, Jeppe Deibjerg Kirstensen, Mathilde Bjerring Eriksen, Louise-Amalie Juul Sønderskov, Christian Rask.

Sofie Lein Sadeghi (F16), forkvinde

Sofie er cand.mag. i litteraturvidenskab, men har læst så mange ting på uni, at hun kan svare på spørgsmål om alt fra lydbølger til bøjning af persiske verber. Hun bor i Svendborg med Nicolai og hunden Pelle og elsker stærk kaffe, hjemmestrik og lange (lange) diskussioner om politik. Sofie gik på billedkunstlinjen i F16.bor i Svendborg med Nicolai og hunden Pelle og elsker stærk kaffe, hjemmestrik og lange (lange) diskussioner om politik. Sofie gik på billedkunstlinjen i F16.
                    

Mathilde Bjerring Eriksen (E17), næstforkvinde

Mathilde er sanger-sangskriver og læser antropologi på Aarhus universitet. Ved siden af studiet arbejder hun hos to firmaer indenfor shipping/transport-branchen, og hun er meget interesseret i musik, litteratur og filmkunst. Hun har en solid kærlighed til brætspil, og så elsker hun 80’er pop og genbrug. Mathilde gik på sangskriverlinjen E17, hvor hun havde VJ som sidefag.
                      

Amalie Rugård (F16), kasserer 

Amalie er uddannet konserveringstekniker, en titel hun alt for sjældent bruger om sig selv, og er for nylig flyttet til Oslo for at tage endnu en bachelor (og for at gå ture i de norske skove), denne gang i grafik og tegning. Hun holder af kunst, bøger og folk, og af at frembringe ting med sine hænder. Billedkunst i F16
                    

Nicolai Hingel (F14 og F16), sekretær og repræsentant for elevforeningen i Engelsholms bestyrelse

Nicolai er uddannet billedkunstlærer med fokus på teknologiforståelse og ved en del om Det Kgl. Biblioteks arkitekturhistorie. Han bor i et sydfynsk byhus sammen med Sofie og har en forkærlighed for døde sprog, superhelte og chokoladeskildpadder. Han gik på Engelsholm i F14 og F16 på hhv. billedkunst og foto/VJ.

Maria Vallentin (E18 og F19), event manager
Maria er bosat på Amager. Hun er udøvende musiker med hendes band LALUNE, som blev dannet på hendes ophold på højskolen. Derudover nørder hun arkæologi i sin fritid og begynder på uddannelsen Mellemøstens sprog- og samfund, nærorientalsk arkæologi sommer 2020. Maria gik på Elektronisk musik i E18 og F19.
   

Jeppe Deibjerg Kristensen (E15), menigt medlem

Jeppe er teknisk altmuligmand og har derudover en stor passion for audiovisuel kunst. For tiden bor han på Amager, men bruger størstedelen af hans tid på sin praktik ved kunstnergruppen “Vertigo”, i forbindelse med hans uddannelse som lyddesigner. Jeppe gik på Elektronisk musik i E15.

Christian Rask (E13, F14 og F15), vikarierende suppleant

 

Kontakt elevforeningen

Indmeldelse i elevforeningen sker via https://engelsholmer.nemtilmeld.dk

Følg med i seneste nyt fra foreningen via:

Facebook: https://www.facebook.com/engelsholmelevforening/

Instagram: https://www.instagram.com/engelsholm_elevforening/

Kontakt kan ske via e-mail: engelsholmer@gmail.com

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Ric

Engelsholm er et vidunderligt sted, hvor der både er plads til at drømme og til at afprøve sine drømme. Konfronteret med så smuk natur, rum til kreativ udfoldelse og de lærerige udfordringer der vokser af et højskole-fællesskab, er det svært ikke at blive et bedre menneske.

Ric Nitsch
Elev på linjerne elektronisk musik og sangskrivning i 2012-2013 og 2018

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Find os her:

Katja

Jeg tog på Engelsholm for at fordybe mig i håndværket og undersøge nye dimensioner af min musik. Jeg har opdaget, at jeg gerne må eksperimentere og dyrke alle mulige former for musik. Det er alt sammen med til at skabe den lyd, som er min – et resultat af alt, hvad jeg har mødt og er påvirket af.

Katja Welner
Elev på sangskrivning 2017 og elektronisk musik 2018