Bliv medlem af Engelsholm Elevforening

Tag højskolen med dig efter dit ophold: Meld dig ind i elevforeningen og mød dine venner om nogle af de aktiviteter, du kender fra hverdagen på Engelsholm. Du kan melde dig ind i Elevforeningen, hvis du har gået på højskolen i minimum 12 sammenhængende uger.

Målet for foreningen er at skabe et rum, hvor man kan møde hinanden på tværs af semestrene, ligesom det er nemmere at holde kontakten med både skolen og de venner, man har fået i løbet af sit højskoleophold. Et rum, hvor man stadig føler et tilhørsforhold og fællesskab, selvom man ikke længere går på skolen.

Blev medlem

Der er to muligheder for, hvordan man kan være medlem af elevforeningen:

  • Som betalende medlem
  • Som passivt medlem

Det har sine klare fordele at være betalende medlem, hvis man gerne vil være et aktivt medlem af elevforeningen.

Vi tilbyder:

  • Stor rabat på ugekurset “TreToEngelsholm”  i uge 32
  • Mulighed for at deltage i den årlige gensynsweekend i uge 32
  • 500 kr. rabat på alle korte kurser
  • Mulighed for at udstille sin kunst på Engelsholm Højskole
  • Adgang til særlige workshops og initiativer arrangeret af Elevforeningen
  • Mulighed for at søge om midler til egne Engelsholmer-initiativer
  • Mulighed for information om Elevforeningens arrangementer igennem Elevforeningens Facebook-side
  • Mulighed for information om Elevforeningens arrangementer på nyhedsbrev.

Som passivt medlem har du mulighed for at få tilsendt nyhedsbreve på e-mail. På den måde holdes du opdateret på de arrangementer og tiltag, der foregår igennem elevforeningen. Det er også muligt for passive medlemmer at deltage i visse åbne arrangementer rundt om i landet, der er arrangeret af foreningen. Vi gør opmærksom på, at særligt ressourcekrævende arrangementer/initiativer er forbeholdt betalende medlemmer.

Pris for betalt medlemsskab

1 år     100 kr.

5 år     300 kr.

TreToEngelsholm og gensynsweekend 

Hvert år afholder vi et ugekursus rettet mod tidligere elever i forbindelses med gensynsweekenden, så du kan snuse lidt til savsmuldet igen, hvis du savner Engelsholm. Kurset afholdes af Elevforeningen i samarbejde med Engelsholm Højskole.

Kurset hedder TreToEngelsholm og afholdes i uge 32. Der er hold inden for fotografi, podcast, litteratur, maleri, keramik og glaspustning. 

Den almindelige kursuspris er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, Engelsholm tilbyder hen over året, fordi det her fortrinsvist er kompetente tidligere elever som underviser. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise. Til alle betalende medlemmer i Elevforeningen, gives der en ganske stor rabat på prisen for ugekurset. 

Sideløbende med ugekurset er DR Radiopigekoret på skolen. De øver til den kommende sæson. Koret og dirigent Phillip Faber medvirker i løbet af ugen til flere af kursets indslag bl.a. en afsluttende koncert på pladsen foran slott

Kurset fungerer som samlingspunkt for tidligere elever, da det afsluttes med en gensynsweekend. Gensynsweekend har sit eget program. 

Det er naturligvis også muligt at nøjes med at deltage i gensynsweekenden. Både ugekursus og gensynsweekend afholdes som sædvanligt på højskolen, så vi kan mødes i de omgivelser, vi alle føler os hjemme i.

Vil du være med i bestyrelsen?

Gensynsweekenden fungerer også som generalforsamling for elevforening, der finder sted hvert år. Her stemmes der om, hvem der fremover skal sidde i elevforeningens bestyrelse. Medlemmerne sidder i en 2-årig periode, og suppleanter til bestyrelsen i en 1-årig periode. Halvdelen af bestyrelsen er på valg hvert år.

Elevforeningens bestyrelse

Engelsholm Elevforening
Fra venstre: Amalie Ruggaard, Sofie Lein Sadeghi, Nicolai Hingel, Jeppe Deibjerg Kirstensen, Mathilde Bjerring Eriksen, Louise-Amalie Juul Sønderskov, Christian Rask.

Louise Amalie Juul Sønderskov (f. 1993), Næstforkvinde, fra E12. LA er en danskstuderende forfatterspire med forkærlighed for skæve ord og seje kvinder. Hun bor i Valby og holder foredrag og debatterer om selvværd og kropspositivisme. Udover dét arbejder hun med rollespil som læringsmetode og bliver nok aldrig for voksen til at lege og klæde sig ud.

Sofie Lein Sadeghi (f. 1992), Forkvinde og PR-ansvarlig, fra F16. Sofie skriver speciale i litteraturvidenskab ved Lunds Universitet. Hun bor i København med Nicolai, men vil allerhelst flytte ud i en skov. Hun træner karate, drikker stort set kun varme ting og håber på et job, hvor hun både kan udrydde racisme og grammatiske fejl.

Mathilde Bjerring Eriksen (E17)

Jeppe Deibjerg Kristensen, Kasserer, fra E15. Jeppe går på Sonic College i Haderslev.

Nicolai Hingel (f. 1991), Eventkoordinator, fra F14 og F16. Nicolai arbejder som studentermedhjælper i kulturafdelingen på Den Sorte Diamant, men drømmer om et liv som efterskolelærer. Han bor i København sammen med Sofie og har en forkærlighed for døde sprog, superhelte, og chokoladeskildpadder. Kunstner-crush: Kasper Eistrup.

Amalie Ruggaard (F16) 

Christian Rask (E13)

Kontakt elevforeningen

Indmeldelse i elevforeningen sker via https://engelsholmer.nemtilmeld.dk

Følg med i seneste nyt fra foreningen via:

Facebook: https://www.facebook.com/engelsholmelevforening/

Instagram: https://www.instagram.com/engelsholm_elevforening/

Kontakt kan ske via e-mail: engelsholmer@gmail.com

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Ric

Engelsholm er et vidunderligt sted, hvor der både er plads til at drømme og til at afprøve sine drømme. Konfronteret med så smuk natur, rum til kreativ udfoldelse og de lærerige udfordringer der vokser af et højskole-fællesskab, er det svært ikke at blive et bedre menneske.

Ric Nitsch
Elev på linjerne elektronisk musik og sangskrivning i 2012-2013 og 2018

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Find os her:

Katja

Jeg tog på Engelsholm for at fordybe mig i håndværket og undersøge nye dimensioner af min musik. Jeg har opdaget, at jeg gerne må eksperimentere og dyrke alle mulige former for musik. Det er alt sammen med til at skabe den lyd, som er min – et resultat af alt, hvad jeg har mødt og er påvirket af.

Katja Welner
Elev på sangskrivning 2017 og elektronisk musik 2018