TreToEngelsholm og gensynsweekend 

Hvert år afholder vi et ugekursus rettet mod tidligere elever i forbindelses med gensynsweekenden, så du kan snuse lidt til savsmuldet igen, hvis du savner Engelsholm. Kurset afholdes af Elevforeningen i samarbejde med Engelsholm Højskole.

Kurset hedder TreToEngelsholm og afholdes i uge 32. 

 

Her er kurserne på TreToEngelsholm 2022:

Podcast: Lær at fortælle i lyd v/ Susanna Sommer

Ovnformet glas: Form og funktion v/ Amalie Larsen (fast underviser og elev F13)

Keramik og Filosofi: Håndgribelige Eksperimenter v/ Morten Cramer og Dorte Brøchner Jessen (faste undervisere)

Sangskrivning: Melodik, tekst og produktion v/ Mathilde Eriksen (E17) 

Musikproduktion: Producerens værkstøjskasse 

Smykkedesign: Transformationer v/ Rikke Helbo Sørensen (F18 og E18)

VJing: Engelsholm VideoLab v/ Marius Nielsen (fast underviser)

Billedkunst: At udtrykke sig gennem det visuelle sprog v/ Anne Højer 

Fotokunst: Fotografiets identitet v/ Therese Vadum

Få kurset med god rabat, når du er medlem af Engelsholm Elevforening

Den almindelige kursuspris er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, Engelsholm tilbyder hen over året, fordi det her fortrinsvist er kompetente tidligere elever som underviser. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise. Til alle betalende medlemmer i Elevforeningen, gives der yderligere en ganske stor rabat på prisen for ugekurset.  Kurset får du nemlig til 2.200 kr., hvis du overnatter på flersengsværelse eller i telt.

For at få rabatten, skal du være medlem af Engelsholm Elevforening. Du kan blive medlem, hvis du har gået på skolen i minimum 12 sammenhængende uger. Læs mere om medlemsskabet her

Kurset fungerer som samlingspunkt for tidligere elever, da det afsluttes med en gensynsweekend. Gensynsweekend har sit eget program. 

Det er naturligvis også muligt at nøjes med at deltage i gensynsweekenden. Både ugekursus og gensynsweekend afholdes som sædvanligt på højskolen, så vi kan mødes i de omgivelser, vi alle føler os hjemme i.

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Højskolen har, udover at lære mig en masse ting, givet mig troen på, at jeg faktisk er ret sej.

Ann-Katrine Schumann
Elev på elektronisk musik 2017 og 2018

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Find os her:

Katja

Jeg tog på Engelsholm for at fordybe mig i håndværket og undersøge nye dimensioner af min musik. Jeg har opdaget, at jeg gerne må eksperimentere og dyrke alle mulige former for musik. Det er alt sammen med til at skabe den lyd, som er min – et resultat af alt, hvad jeg har mødt og er påvirket af.

Katja Welner
Elev på sangskrivning 2017 og elektronisk musik 2018