Engelsholmkoncerten løfter sløret for årets navne

Mads Langer trækker nogle af de største danske kunstnere til Engelsholm Højskole, når Engelsholmkoncerten for tredje gang løber af stablen den 30. august. Tina Dickow og Søren Huss gør Langer selskab på scenen til et brag af en koncert i slotsparken.

-Det er en kulturel gave til elever og det omkringliggende samfund, som vi gør, fordi vi har stedet, forbindelserne og evnerne til at lave noget, der er helt enestående, udtaler Jakob Bonderup, forstander på Engelsholm Højskole og medarrangør.

De kunstnere der får invitation til at optræde til koncerten er alle dygtige performere og samtidigt selv udøvende kunstnere og sangskrivere, og netop derfor er årets solister, Tina Dickow og Søren Huss inviteret:

-Det er vigtig for os, at kunstnernes profil knytter an til det, der er højskolens DNA. Det Tina og Søren står for, passer godt til det Engelsholm Højskole står for. De er højt skattede for deres evner som komponister og sangskrivere, fortæller Jakob Bonderup.

Koncerten finder sted i parken ved Engelsholm Slot, hvor man I år har adgang til pladsen fra kl. 17. Her kan nydes mad og drikkevarer fra lokale samarbejdspartnere inden koncerten går i gang.

Det er tredje gang Engelsholmkoncerten løber af stablen, og på rekordtid er koncerten blevet en gigantisk publikumssucces. Tidligere performere tæller Pernille Rosendahl, Rasmus Walter, Jens Unmack og Annika Aakjær. Koncerten pakkes visuelt ind af et storslået VJ-show på slottets facade.

Billetter kan købes på Ticketmaster

Foto: Emil Ramsø Kyvsgaard

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.