Første gæstesolist til Engelsholmkoncerten 2019:
Claus Hempler

Når Mads Langer og bandet går på scenen til Engelsholmkoncerten den 29. august, bliver det sammen med Claus Hempler.

Sidst i april udkom Claus Hempler med sin første dansksprogede plade En Kuffert Fuld Af Mursten og denne var knapt nok landet i pladebutikkerne, før Hempler med dødsforagt tog på danmarksturne. Anmelderne var himmelhenrykte for pladen, der vurderes der vurderes til at blive en af årets allerbedste.Turneen blev et sandt triumftog af udsolgte koncerter, der manifesterede Hempler som sangskriver, sanger og performer.
 
I starten af 90’erne var Claus Hempler en del af bandet Fielfraz. Siden er musikken blevet mindre elektrisk og mere afdæmpet, og Claus er i dag kendt som hele Danmarks melankolske crooner med klare referencer til sangere og sangskrivere som Elvis Costello, David Bowie, Nick Cave, Steen Jørgensen og Scott Walker. Udover diverse solistjobs, har han i en årrække turneret med danske Dicte.

I 2018 deltog Claus Hempler i TV2s programserie Toppen af Poppen, hvor han lavede covers til Annika Aakjær, Thøger Dixgaard, Søren Sko, Lis Sørensen, Pernille Rosendahl og Silas Bjerregaards sange.

Flere gæstesolister afsløres løbende.

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.