kort højskolekursus i billedmanipulation

 

Kære alle

Som en konsekvens af myndighedernes udmelding på pressemødet d. 24. februar 2021, er Engelsholm Højskole fortsat nedlukket. Foreløbig til og med d. 14. marts 2021. 

Hvis I er i tvivl om noget, kan vi kontaktes på mail engelsholm@engelsholm.dk

Kontoret vil være nødbemandet et par gange om ugen og vi vil besvare alle mails hurtigst muligt.

Eleverne er informeret særskilt.

 

Med venlig hilsen

Jakob Bonderup 
Forstander, Engelsholm Højskole

 


COVID-19 og højskole

Har du tilmeldt dig et højskoleophold/kort kursus eller overvejer du at gøre det?  

Så kan du her læse om de tiltag, vi har indført i den nuværende situation med covid-19. 

Hverdagen 

Vi overholder gældende restriktioner og højskoleophold, korte kurser og arrangementer gennemføres med respekt for regler om max antal deltagere, afstand og hygiejne. 

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer nøje. Derfor har vi indført en række nødvendige restriktioner for at leve op til kravene. Du kan læse mere om vores gældende retningslinjer pgacorona-pandemien for Forårssemestret 2021 og for korte kurser 2021. 

OBS. Vi kræver en negativ coronatest fra alle elever/kursister ved ankomst til Engelsholm Højskole. Har du ikke et testresultatet inden tidspunkt for ankomst, bedes du kontakte skolen på mail: engelsholm@engelsholm.dk 

Undervisningen gennemføres så vidt muligt som normalt, men der kan forekomme ændringer i skemaer. Der er dog skærpede regler omkring gæster og ekskursioner, og eleverne bor og spiser i faste grupper. Desuden har vi selvfølgelig stor opmærksomhed omkring symptomer blandt både elever/kursister og personale. 

Hvad nu hvis…? 

Vi forventer at byde forårsholdet 2021 velkommen, når nedlukningen er forbi og i øvrigt afholde alle vores korte kurser i 2021.  

Vi forsøger at sætte de bedst mulige rammer, så ophold/kurser/arrangementer kan gennemføres uden fare for smitte.  

Det er dog vigtigt at understrege, at det er eleverne/kursisterne/deltagerne selv, der har ansvar for at overholde de gældende retningslinjer og tage vare på egen og andres sundhed undervejs.  

Såfremt en elev eller kursist mistænkes at være smittet, er proceduren, at vedkommende tager HJEM for at blive testet. Skolen har ikke kapacitet til at isolere elever i karantæne.  

Det er altså ikke muligt at blive på skolen under et evt. smitteudbrud eller en samfundsnedlukning. Det er eleverne/kursisterne selv, der er ansvarlig for egen hjemtransport 

Skulle det blive nødvendigt for os at udskyde, aflyse eller afbryde et kursus eller et højskoleophold, har vi en forventning om at kunne kompensere økonomisk. 

Hel eller delvis refundering af deltagerbetaling vil afhænge af flere ting bl.a. om der tilbydes digital undervisning i hjemsendelsesperioden, hvor længe hjemsendelsen (afbruddet) varersamt de retningslinjer som højskolen er underlagt igennem Kulturministeriet og regeringen i forhold til kompensation. 

Bemærk venligst, at de almindelige afbestillingsregler gælder for både langt højskoleophold og korte kurser. Vi anbefaler, at dselv tegner en afbestillingsforsikring. 

Spørgsmål? 

Har du spørgsmål til dit kursus eller ophold, er du velkommen til at skrive til os på engelsholm@engelsholm.dk  

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Ric

Engelsholm er et vidunderligt sted, hvor der både er plads til at drømme og til at afprøve sine drømme. Konfronteret med så smuk natur, rum til kreativ udfoldelse og de lærerige udfordringer der vokser af et højskole-fællesskab, er det svært ikke at blive et bedre menneske.

Ric Nitsch
Elev på linjerne elektronisk musik og sangskrivning i 2012-2013 og 2018

FÅ NYT FRA ENGELSHOLM

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om korte kurser, kulturelle arrangementer, elevhistorier og højskolelivet. Nyhedsbrevet er til dig, der har været på højskole, gerne vil på højskole eller som bare er Engelsholm-fan.

Find os her: