Afsnit 1

Elektronisk musik

Musikhøjskole? Prøv kræfter med elektronisk musik

På udkig efter en musikhøjskole? På Engelsholm Højskole har vi vores kursus i elektronisk musik. Kurset i elektronisk musik på Engelsholm Højskole er for dig, der vil udvikle dig som producer og musikskaber med elektronikken som redskab.

Lyt til tidligere elevers musik på Engelsholms Soundcloud her >>

Elektronisk musik på Engelsholm Højskole er for dig, der vil udvikle dig som producer og musikskaber med elektronikken som redskab.

I Elektronisk musiks værksted lærer du at mixe og remixe musik, programmere, producere, sample og filtrere. Fordyb dig i lydens digitale univers. Mulighederne er mange, og de begynder med dit arbejde med musikken.

Uanset om din baggrund er f.eks. noise, electronica, techno/house, hiphop, drum’n’bass, dub eller lyd-installation, så er det vigtigste, at du kommer med et åbent sind. På elektronisk musik er genrer en by i Rusland.

Engelsholm Højskole byder på et kreativt miljø, hvor du altid vil kunne finde partnere til kunstnerisk samarbejde. Det gælder skolens øvrige musikelever, der f.eks. kan indgå i kompositions- og produktionssamarbejder med dig. Det gælder også eleverne på skolens øvrige kunstlinier, der kan indgå i samarbejder om installationer, performances m.m.

Højskolen får jævnligt besøg fra det professionelle elektroniske musikliv. Navne som Bjørn Svin, Thomas Knak, Goodiepal, Rumpistol, Lydmor, Smerz m.fl. kommer jævnligt forbi med både koncerter og workshops. Engelsholm Højskole samarbejder med de videregående uddannelser inden for elektronisk musik i Danmark: DIEM i Århus, Tonespace i Esbjerg, og Sonic College i Haderslev.

Vi forventer, at du selv medbringer det udstyr, du vil producere med, så som computer, høretelefoner m.v. Skolen råder over et mindre arsenal af controllere og andet udstyr til linjen.

Få en oplevelse for livet - og dygtiggør dig samtidig. Tag på musikhøjskole.

Afsnit - SEO

Herunder kan du se, hvad der rører sig på Elektronisk Musik. Klik ind på vores Instagram og følg med.

Det siger eleverne

Få en rundvisning

Kom på besøg og få en fornemmelse for, hvordan dit højskoleliv kunne se ud. En lærer viser dig rundt fortæller om linjefaget og hverdagen på skolen.

I songtronica ugen fik jeg lært og afprøvet mine kompetencer inde for ideudvikling, genre udvidelse og samarbejde. Det var en super fed oplevelse at få hjælp af Simon og Simon fra CHINAH. Man fik en masse gode snakke og tips omkring musikproduktion, og diverse musik nørderi.

Rasmus Kvist Aagaard
Elev på Elektronisk musik i 2019