Afsnit 1

Smykkedesign

På vores kursus i smykkedesign på Engelsholm Højskole ved vi, at smykker i dag ses som en bærbar kunstform, hvor både moden og kunsten er med til at rykke ved vores syn på smykkets egentlige værdi. En kunstform og moderne udtryksform, der er i rivende udvikling og hvor tradition, funktion og form udfordres af nye tendenser og materialer.

På vores kursus i smykkedesign har vi en eksperimenterende tilgang til materialerne og smykkets signalværdi. På værkstedet vil du komme til at arbejde med at udforske smykkets formsprog og forskellige smykkematerialer, både de traditionelle og mere alternative.

Her er fokus på dit kunstneriske udtryk og at dine kreative evner styrkes, samtidig med at du får en god fornemmelse for håndværk og materialer.

Tilmeld dig Smykkedesign her:

Afsnit 1

Du kan få en afklaring på det personlige og karrieremæssige plan – om du går på højskole for at blive klogere på dig selv, vil være smykkedesigner, guldsmed, ser det som en del af en uddannelse som beklædnings eller accessoires designer eller blot fordi du synes, at smykker er skønne.

Undervisningen på vores kursus i smykkedesign foregår i et innovativt miljø, hvor der både er plads og rum til eksperimenter, men også mulighed for fordybelse. Kvalifikationer opnås gennem tilrettelagte opgaver og projekter, ideudvikling og understøttes af oplæg, inspirationsmateriale og gæstelærere.

Holdundervisningen kombineres med personlig vejledning, efterfølgende ideudvikling og at man arbejder videre på egen hånd.

Du har din egen arbejdsplads og værkstedet er til fri afbenyttelse døgnet rundt.

Undervisningen på vores kursus i smykkedesign tilrettelægges efter den enkeltes erfaringsgrundlag og ambitionsniveau.

Afsnit - SEO

Instagram

 • Kig forbi slottet den 22. eller 23. juni, når eleverne viser deres værker frem. Kommer du den 23., kan du holde Sankt Hans på Engelsholm.
#engelsholm #højskole #højskoleliv #kunsthøjskole #kunst #udstilling #kunstudstilling #musik #koncerter #keramik #glas #sangskrivning #fotografi #vjing #videokunst #installationskunst #smykker #malerier #billedkunst #elektroniskmusik
 • Smykkelinjen har fået en gravørmaskine i gave af flinke gæstelærer Karsten!!🤩✍🏼
 • I dag på smykkedesign har vi samlet inspiration ind fra frugt og grønt 🍓🌽🍐🌶💍
 • Vinterblomster af Emilie.#engelsholm #højskole #smykkedesign #kunst #design
 • Louise Andersen @Atelieraurelia har lavet denne smukke broche i sølv og kobber med en fantom quarz i midten. Inspirationen er kontraster som SKRØBELIG/FAST LET/TUNG og KOMPLEKS/SIMPEL samt korallers fantastiske form. Se den og mange andre smykker til årets #Vinterudstilling på #Engelsholmhøjskole den 15.-16. december kl. 11-16.#Engelsholm #Højskole #Smykkedesign #Kunst #Musik #Design #Handmade #Smykker #Jewelry #Kunst #Musik #Design
 • Grillz hittede stort blandt amerikanske hiphoprappere i 80’erne, og nu hitter de igen på engelsholm. Ole og Rikke laver tand-bling bling til grillen - måske kan du se det på årets #vinterudstilling på @engelsholm
#engelsholmhøjskole #smykkedesign #smykker #grillz #tandsmykker #kunst #design #bling
 • Udstilling på slottet
 • Åbenthus på Ravstedhus #smykkedesign #Ravstedhus #Engelsholmhøjskole #Sønderjyskkaffebord
 • På Koldinghus for at se Magtens smykker, fantastisk udstilling ....men også en hyggetur #smykkedesign #Koldinghus #smykker #Engelsholmhøjskole #Højskole
 • Studietur til Amsterdam med besøg på Gassan Diamant sliberi og nærstudie af funklende og fantastiske diamanter #smykkedesign #smykker #smykkesten #flottesten #kommerdetanpåstørrelsen

Det siger eleverne

Det har været fantastisk at have tid, ro og rammer til at kunne arbejde intensivt med min interesse og bare være i den kreative proces. Jeg er blevet bekræftet i, at jeg skal arbejde med håndværk. Det har været virkeligt givende at kunne fordybe mig og få lov at arbejde med mine hænder.

Rikke Helbo Østergaard Sørensen
Elev på smykkelinjen i 2018