Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Artist Talk: Fotograf – Klaus Holsting: ”Halvfems”

marts 17 | 19:30 - 21:30

Fotografen Klaus Holsting har i mange år arbejdet omkring danske politikere og har blandt andet fotograferet under de sidste ti valgkampe. Ofte har han taget sig i at tænke, at der mangler noget i det til tider todimensionelle billede medierne tegner af politikerne. Et billede som de også selv er med til at skabe. Igennem de sidste tre år har han samlet de billeder, man normalt ville kassere. Det er der nu kommet en udstilling ud af. Tanken er at danskerne skal opleve politikerne på en ny og anderledes måde. 

Ideen:

“Det begyndte en tirsdag eftermiddag, da jeg kom hjem fra Christiansborg og skulle sortere dagens billeder.  Ved et tilfælde kom jeg til at lægge de frasorterede politikerportrætter med lukkede øjne til side. Jeg blev slået af den kraft de havde, når de lå der ved siden af hinanden.  Det slog mig, at fotografierne tilføjede noget til det stereotype billede vi kan have af de her mennesker. Nogle politikere er fanget på under 10 sekunder, mens jeg har brugt timevis på at komme i nærheden af andre før det lykkedes at fange dem i et blink. Næsten alle billeder er taget mens andre taler og politikeren lytter. F.eks. mens de venter på det næste spørgsmål under et tv-interview eller mens der stilles et spørgsmål fra salen.” 

Klaus Holsting har været fotograf i mere end 30 år, både ved dagblade som Information og Politiken, men også i mange år som selvstændig. Han har udgivet flere fotobøger, senest om Nørreport Station, og er flere gange præmieret ved Årets Pressefoto

For billetter: skriv til engelsholm@engelsholm.dk – begrænsede pladser

Detaljer

Dato:
marts 17
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Arrangør

Engelsholms Venner

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten, 7182 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet