Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ARTIST TALK – Fotograf Sara Riisager

februar 12 | 19:30 - 21:30

kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Sara Riisager fortæller om projektet Frozen som er en fotografisk fortælling fra hendes rejse gennem Yakutia samt en undersøgelse af et sted i verden, som de færreste af os kender. I januar 2017 på den koldeste tid af året kørte hun i alt 7.000 km fra landsby til landsby gennem Yakutias hårde og frosne natur på Stalins gamle dødsrute – Kolyma Highway.

Yakutia er et af de mest kontrastfyldte steder i verden. Graderne bevægede sig fra frysepunktet til ÷60 grader samtidig med, at Sara blev mødt af en varme og gæstfrihed hos Yakutiaerne i deres hjem – en åbenhed og kærlighed, hun har sjældent oplevet før.

”I fotografiet handler det om at skabe forbindelser, at få en interesse for hinanden. Dybest set søger vi alle kærlighed, tillid og længsel efter mere, uanset hvor vi er i verden. Som fotograf føler jeg mig forpligtet til at komme ud og dokumentere disse handlinger og relationer, men på en intuitiv og ydmyg måde. Linsen er et filter mellem mig og resten af verden og min måde at kommunikere på.”

Sarah Michelle Riisager (født 1990) er en dansk billedkunstner der arbejder med fotografi, video og installation. Fra 2011 til 2013 studerede hun på Fatamorgana, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole, hvor hendes kamera blev en måde for hende at håndtere sorgen ved at miste sin far kort tid forinden. Efter Fatamorgana flyttede hun til Skotland for at studere Fine Art Photography på Glasgow School of Art i tre år. I sommeren 2016 flyttede hun tilbage til København, hvor hun har boet og arbejdet lige siden.

www.sarahriisager.com

Detaljer

Dato:
februar 12
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet