Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ARTIST TALK: Glaskunstner Ida Wieth

marts 11 | 19:30 - 21:30

kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Ida Wieth vil denne aften fortælle om sin praksis og sit kunstneriske virke med glas. I sit arbejde kombinerer Ida Wieth det kunstneriske og poetiske med en håndgribelig viden om materialer og teknikker. Hun arbejder i en eksperimenterende og konceptuel retning og udvider glassets udtryksmuligheder i sine skulpturelle objekter og rumlige installationer. Hun gør således brug af andre materialer som kombineres med glas på nye måder – herunder metaller, keramik og træ.

Ida har modtaget anderkendelse og priser for sit arbejde – herunder Kunsthåndværkerprisen i 2016, Hempels Glaspris 2017 og Ole Haslunds Kunstnerfond i 2019. Hendes værker har været udstillet på bl.a. Toyama Glass Museum, Japan, Corning Museum of Glass, New York, USA og ved soloudstilling i Officinet, København. I sommeren 2020 udgør hun den ene del af duoudstillingen Skulptur – Tekstur –Figur på Sophienholm, Kgs. Lyngby.

www.idawieth.com

Detaljer

Dato:
marts 11
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet