Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Artist talk Ivan Andersen

oktober 24 | 19:30

Foredraget kredser om Ivan Andersens egne værker og kunstneriske baggrund fra ca. 2002 og frem til nu. Med udgangspunkt i billederne fortæller han om sin kunstneriske udvikling, skiftende teknikker og motivvalg. Ligeledes vil han præsentere 4-5 andre kunstnere (primært malere) han finder interessante.
Ivan Andersen (f. 1968) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i København i 2005. Han er kendt for sine mennesketomme malerier af hverdagens rum, der aldrig er helt så simple, som man umiddelbart skulle tro. Ivan Andersen har selv tidligere beskrevet det således, at han skaber rum, som er der, men samtidig ikke er der. Dermed giver han udtryk for en rumforståelse, der ikke er ulig den, man støder på, når man taler om de virtuelle rum, vi bevæger os i, som tv og internet.

Billetter kan købes her

Detaljer

Dato:
oktober 24
Tidspunkt:
19:30

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Find os her: