Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ARTIST TALK – Joachim Ladefoged

november 13 | 19:30 - 21:30

Kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Mesterfotografen og dokumentaristen Joachim Ladefoged er om nogen ham, der satte dansk fotografi på verdenskortet. Gennem sin karriere har han bl.a. gentagne gange leveret foto og reportager til bl.a. The New York Times Magazine, TIME, MARE og The New Yorker, og han har portrætteret nogle af verdens allerstørste personligheder.

Med store forbilleder som Sebastião Salgado og Gilles Peress har Ladefoged koblet sin interesse for almenmenneskelige livsvilkår med passionen for det kunstnerisk højstemte udtryk og har fra dette ståsted engageret tolket konfrontationen mellem serbere og albanere i bogværket Albanians (2000). Sammen med en række af internationale priser resulterede bogen i, at Ladefoged samme år som den første dansker nomineredes til medlemskab i billedbureauet Magnum.

19. december 2014 udgav han bogen ”Efter Min Tid”, der er et fotografisk tilbageblik på Ladefogeds barndomshjem (i flertal). Bogen er blevet skamrost i både hjemlige og internationale medier. Joachims levende beretninger om livet som fotograf er både medrivende og indsigtsfulde. I dag er Ladefoged ansat som cheffotograf på JP og er medlem af det eksklusive internationale fotojournalistfællesskab VIIphoto, og han har mere end 60.000 følgere på Instagram @joachimladefoged.

Detaljer

Dato:
november 13
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet