Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Artist Talk: Katrine Borup – smykkedesigner

oktober 6 | 19:30 - 21:30

Katrine Borup, født 1965, er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus, 1995 og Ædelmetalformgiver fra Institut for Ædelmetal, 2001.
Hun er en markant figur på scenen for smykkekunst både i Danmark og udlandet. Hun arbejder med smykkeformer, der er langt fra vores almindelige opfattelse af, hvad smykker er. Det er unikasmykker og udstillingsobjekter og ikke nødvendigvis brugssmykker. Hendes valg af materialer er ukonventionelle, men det er materialer, som vi alle kender godt og kan forholde os. Det kan være balloner, hår, negle, sæbe, bly fra blyanter og stearin.
Katrine Borup har en analytisk tilgang til arbejdet med smykker. Hun ser smykker som stedspecifik kunst, som kunst på menneskekroppen. Hun kombinerer form, materialer, teknikker og placerer smykker på kroppen, for at danne et sammenhængende udtryk og derved åbne op for iboende fortællinger og betydninger.

Detaljer

Dato:
oktober 6
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Arrangør

Engelsholms Venner

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.