Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ARTIST TALK – Kirstine Roepstorff

april 3 | 19:30 - 21:00

kr. 100
Artist talk – Kirstine Roepstorff – Engelsholm Højskole

 

Artist talk – Kirstine Roepstorff – Engelsholm Højskole

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

 

Køb billetten her

 

Temaet er kunstnerisk nysgerrighed, følsomhed og hvad, der skubber kunstneren frem i det kreative landska

Kunsten kan være vores hjælpende ånd i en verden, med hvilken vi udvikler mere kompleksitet. Det at skabe er en bevægelse, en vejrtrækning, snarere end et færdigt produkt (kunst). Det at skabe er en muskel, som vi kan træne, som enhver anden muskel i vores krop. I den sammenhæng vil Kirstine tale om præ-skabelsen og Mørket, som den ikke-formede form eller den åbne form. Mørket som vi fejrer og elsker, når vi genkender det i for eksempel kunsten, men som energi i vores eget liv og det omgivende samfund, skræmmer det os. Vi bruger en masse af energi på at holde det på afstand.

Vi er halvt lys og halvt mørke, det glemmes alt for ofte. I mørket drømmer vi, og uden drømmene er der ingen visioner. Visioner for at bringe os ind i fremtiden. Kirstine Roepstorff (født 1972) er billedkunstner, uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi i København og Rutgers University, Mason School of Fine Arts i USA. Centralt i Roepstorffs praksis er fokuseret om en skærpet opmærksomhed på begrebet balance i sin mangfoldighed af betydninger – fra forskydninger i mørke og lys, omstrukturering af virkeligheder og transformation af de former, vi kender.

Udover at have udstillet på toneangivende museer i ind- og udland, fra Aros over Trapholt og Arken herhjemme, til MoMA i New York, Nasjonalmuseet i Oslo, Kunstpalais Erlangen og kunstbiennalen i Venedig, har Kirstine Roepstorff også forestået en række offentlige udsmykninger rundt omkring i Danmark. Kolding Sygehus, Middelfart Rådhus, Københavns Universitet.

 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (15 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

 

Detaljer

Dato:
april 3
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet