Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

ARTIST TALK – Louise Hindsgavl

november 6 | 19:30 - 21:30

Kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Kunstner og keramiker Louise Hindsgavl lukker døren op til sit bizarre porcelænsunivers. Få baggrunden for værkerne og få en idé om hvad det egentligt er, der er på færde i de til tider voldsomme porcelænsscenarier. Hvad er det Hindsgavl tænker porcelænsfiguren kan, som andre genrer ikke kan? Hør det fra hende selv i dette foredrag, der tager os med fra hendes første spadestik i porcelænsfigurernes verden og frem til de allernyeste værker.

Louise Hindsgavl har i løbet af de sidste 15 år slået sit navn fast ved humoristisk og dæmonisk at have pustet nyt liv i noget så klassisk og traditionelt som porcelænsfigurer. Endda i en sådan grad at hun er kendt for både at have skabt en ny generation af porcelænsfigurer og en hel ny fabulerende retning indenfor keramik. Hendes univers er befolket af sære fabeldyr og mytologiske væsener, ofte halvt menneske, halvt dyr. Fælles for dem er, at de udstiller vore mindre flatterende sider og finder på ting og sager, der ellers nok kan kalde rødmen frem på porcelænsblege kinder.

Louise Hindsgavl er uddannet på designskolen i Kolding i 1999 og har vakt opsigt siden sin første udstilling umiddelbart efter afgangseksamenen. Kritikerne syntes hun var for meget, for kitsch, tilhængerne var begejstrede og kom snart i overtal. I dag er hun kendt som en af Danmarks dygtigste keramikere og kunsthåndværkere, der tilmed har formået at flytte en hel genre ind i nutiden.

Detaljer

Dato:
november 6
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet