Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ARTIST TALK – Maria. Sparre-Petersen

april 10 | 19:30 - 21:00

Kr. 100
Artist talk – Maria Sparre-Petersen – Engelsholm Højskole

 

Artist talk – Maria Sparre-Petersen – Engelsholm Højskole

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

 

Køb billetten her

 

Foredraget handler om hvordan bæredygtige principper kan integreres i kreative processer omkring udvikling af glaskunst, design og kunsthåndværk. Dels med henblik på at bidrage til bæredygtig udvikling, dels med henblik på at udvide de æstetiske mulighedsrum for det kunstneriske arbejde med glasset, og dels for at bidrage til udvikling af viden om betydningen af æstetik. Med udgangspunkt i en række eksperimenter får vi et indblik i Marias undersøgelser og erfaringer med recirkulering af materialer og resultater der rummer både fejl og successer, frustrationer og erkendelser.

Maria Sparre-Petersen er Designer (glas og keramik) fra Danmarks Designskole, Master of Fine Arts (glas) fra Rhode Island School of Design (RISD) og Ph.D. (glas og bæredygtighed) fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole (KADK). Hun underviser, forsker, bedriver kunstnerisk udviklingsvirksomhed og er studienævnsformand ved KADK, og sideløbende har hun egen kunstnerisk praksis, holder foredrag og skriver artikler. Hun udstiller internationalt og har modtaget adskillige priser, legater og æresbeviser – herunder Kunsthåndværkerprisen af 1879, Statens Kunstfond, James Renwick Alliance, Fondation Idella m.fl. 

 

 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (15 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
april 10
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet