Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ARTIST TALK – Mie Mørkeberg

september 18 | 19:30 - 21:30

Kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Den unge, danske billedkunstner Mie Mørkeberg arbejder med et vildtvoksende visuelt univers, der på en gang afslører et dedikeret håndværk og en sans for det figurative, men også en trang til at flå virkeligheden og det trygge i stykker. Den stemning eller tilstand der eksisterer i kunstnerens bevidsthed, har et navn. Den kaldes dystopia, og den er et vilkår for Mie Mørkebergs måde at opleve verden på – og for hendes særlige måde at udtrykke sig på.

Mie Mørkeberg vil ikke slippe denne stemning eller måske kan hun ikke? Måske er det denne særlige stemning, der ikke vil slippe sit tag? Det kan være derfor, at hun har grebet og visualiseret denne følelse, for at andre også kan se og mærke den. Mie Mørkeberg søger ikke det harmoniske. Men når det alligevel kan se sådan ud, er det på grund af den uundgåelige modsætning til harmonien, der gør sig gældende i hendes kunst. For det er denne modsætning der holder billedet i live for beskueren. Mie Mørkeberg (født 1980) er uddannet på det Kgl. Danske Kunstakademi 1999-2006. Hun modtog i 2015 det 3-årige arbejdslegat fra statens kunstfond. I sine værker tager Mie Mørkeberg afsæt i en særlig stemning, tilstand eller overbevisning om, hvordan verden ser ud, når man gør sig sårbar for den eller åbner sig for den.

Detaljer

Dato:
september 18
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet