Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ARTIST TALK – Mija Milovich & Oliver Laumann

januar 23 | 19:30 - 21:00

Artist talk – Mija Milovich & Oliver Laumann – Engelsholm Højskole

 

Artist talk – Mija Milovich & Oliver Laumann – Engelsholm HøjskoleMija og Oliver vil tale om musik som metode, som social outreach, som aktivisme, som healing, som våben mod og med et
fællesskab, samt hvordan man via musikken kan nå et andet mål end “bare” det musikalske. Og om musik som mål: hvordan vi ved hjælp af teatralske virkemidler (fx det sceniske drama, scenografi, sceneplan) og afkodning af bevægelser, kan lave ny musik. 

Mija og Oliver vil både fortælle om, vise og forhåbentlig inddrage elever i demonstrationen af (primært) deres egne værker. 

Køb billetten her eller i døren

 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (20 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
januar 23
Tidspunkt:
19:30 - 21:00

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet