Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Artist Talk: Sofie Riise Nors – illustrator/feminist

september 15 | 19:30 - 21:00

Sofie Riise Nors

”Vil du høre noget om, hvordan det er at være illustrator?

Og om hvordan det er at formidle feminisme på en sjov og personlig måde? Hvad får danskernes pis i kog og hvad får dem til at grine?
Dette foredrag kommer til at handle om memes, internetkultur, aktivisme, satire, ytringsfrihed og ikke mindst om feminisme.
I oktober 2019 debuterede Sofie Riise Nors som bogillustrator i samarbejde med komikerduoen Ditte Hansen og Louise Mieritz med den feministiske hybrid “Gode Kasser”. Sofies sans for karikatur og komik har ikke kun fået plads til udfoldelse i bøgernes verden, men også på Instagram hvor hun med 27.000 følgere deler sine feministiske memes.

”Sofie Riise Nors var 22 år og stadig studerende på Designskolen i Kolding, da hun blev kontaktet af de to skuespillere Ditte Hansen og Louise Mieritz, også kendt som duoen ’Ditte & Louise’. De manglede en illustrator til deres kommende bog og var faldet over Sofie Riise Nors’ profil på Instagram. I løbet af den to år lange arbejdsproces er Sofie Riise Nors blevet færdig med sin uddannelse og har skabt sig et navn som ’feministisk memekriger’ på Instagram under navnet @waginapineapple.

Her deler hun sine kritiske og humoristiske tegninger om kønsstereotyper og hverdagssexisme, der enten udspringer af egne oplevelser eller ting, hun falder over ipopkulturen.” – Michelle From Hoxer, DR

Detaljer

Dato:
september 15
Tidspunkt:
19:30 - 21:00

Arrangør

Engelsholms Venner

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.