Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSAT! Artist Talk v/Lil Lacy og Bjarke Mogensen

marts 3 | 19:30 - 21:00

NB! arrangementet er aflyst pga. myndighedernes nedlukning. Vi prøver at få det afviklet senere på året!  Lil Lacy er komponist, sanger og autodidakt cellist. Komponist af bl.a. One world above, another below. En 45’ kammeropera skrevet til Århus Sinfonietta og sopran solist Katinka Fogh Vindelev i samarbejde med elektroniske musiker Tobias Sejersdahl til SPOT-festival 2019. Kunstnerisk leder og initiativtager til PROJEKT RESPIRATION, en musik- og teaterforening der undersøger åndedrættet. Også koncertprojektet SUK og videns udviklingsprojektet AER. Projektleder og komponist på det audiovisuelle værk PNEUMATICKS, udviklet i samarbejde med Ulrik Heltoft, Ann Sophie von Bülow og Signe Lykke.  Har komponeret musik til en række forestillinger, bl.a. Everything Ends With Flowers (2012), Everything Remains (2015) i samarbejde med JULI/JON og For Ever Four Seasons (2019) i samarbejde med scenograf og instruktør Jon R. Skulberg og Convoi Exceptionnel. Underviser i vokal teknik, lydeffekter, komposition og improvisation. Medlem af Soma & Lil, Frk. Jacobsen og Valby Vokalgruppe. Tidligere medlem af Travelling Tribes og Klimaforandringer. Modtager af Léonie Sonnings Talentpris 2020.

Bjarke Mogensen har siden han i en ung alder debuterede i en tv-udsendelse på ZDF som solist med München Symfonikerne markeret sig som en af de mest efterspurgte og alsidige musikere på den klassiske musikscene i Danmark. Mange husker nok Bjarke Mogensen som vinder af DR’s klassiske musikkonkurrence “Spil for livet”. Et program i hvilket han overraskede både seere og jury med sit usædvanlige instrument og musikerskab. Hans unikke beherskelse af instrumentet har siden bragt ham rundt i hele verden. Han har gæstet koncerthuse som Concertgebouw i Holland, Carnegie Hall i New York, samt Barbican Hall i London. Bjarke er et af Danmarks allerstørste internationale klassiske musiknavne. Blandt mange andre sejre vandt han som den første accordeonist i konkurrencens historie den internationale EBU-konkurrence “New Talent” 2012 i Bratislava. http://www.bjarkemogensen.dk/

For billetter: skriv til engelsholm@engelsholm.dk – begrænsede pladser

Detaljer

Dato:
marts 3
Tidspunkt:
19:30 - 21:00

Arrangør

Engelsholms Venner

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet