Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

KONCERT – Engelsholmkoncerten: Mads Langer med band, Sanne Salomonsen, Hjalmer og Claus Hempler

august 29 | 19:30 - 22:30

Kr. 400
Engelsholmkoncerten 2019

Engelsholmkoncerten 2019

Billetter via Ticketmaster: 400 kr. + gebyr 25 kr.

 

Billetter kan købes her

 

Mads Langer og Engelsholm Højskole blænder for 5. gang op for en All Star koncert i den romantiske park syd for slottet torsdag den 29. august kl. 19.30 med Mads Langer Band og gæstesolister. Oveni musikken kan man opleve storslåede projektioner på slottets facade (VJing) – en helt særlig Engelsholm-specialitet.

Parken åbner kl. 17.00. Der må ikke medbringes egne mad- og drikkevarer, paraply, flasker og hunde. Medbring gerne et tæppe. Der laves igen i år et specielt område til medbragte stole.

I år har Mads Langer inviteret de her gæstesolister: Sanne Salomonsen, Hjalmer og Claus Hempler 

Mads Langer debuterede med “Attention Please” tilbage i 2006. Senest har han udgivet hittet “Me without you”. Mads har en særlig forbindelse til Engelsholm Højskole. Han var nemlig med til at starte den populære sangskriverlinje på højskolen tilbage i 2008. Koncertens koncept er, at han inviterer gæstesolister med på scenen – men aldrig mere end én gang. I år er Engelsholmkoncertens gæstesolister:

Sanne Salomonsen

Det er næsten overflødigt at beskrive, hvilken institution Sanne Salomonsen er i dansk musikhistorie. Den mest markante kvindelige vokalist i mere end 40 år på den danske musikscene med et mageløst bagkatalog.

Forbindelsen til Mads Langer blev cementeret i Toppen af Poppen 2012, hvor Sanne uge efter uge besang, hvad hun kaldte “Danmarks største musiktalent”, Mads Langer, der samtidig fik sit helt store folkelige og kommercielle gennembrud bl.a. med en fortolkning af nummeret “Overgir’ mig Langsomt” – et nummer han selv havde skrevet til Sannes come back LP Unico.

Engelsholmkoncerten bliver det første deciderede samarbejde mellem de to siden Toppen af Poppen.

Hjalmer

Koncertens yngste hovednavn er Hjalmar. Hjalmer med det borgerlige efternavn Larsen pladedebuterede i 2017 med singlen “Hvis du går”, der udkom den 16. juni 2017. Sangen var med på Hjalmer Larsens debut-EP/LP ”Skabt til at være ung”, der udkom senere på året i november 2017 med syv sange. Før udgivelsen af mini-albummet havde Hjalmer Larsen optrådt på bl.a. Smukfest i august 2017.Han udgav i 2018 singlen “Samme fejl” skrevet sammen med sangskriveren og sangeren Basim og medvirkede med sangerinden Medina på singlen “Folk som os”, skrevet af bl.a. Medina og Larsen. Han medvirker endvidere på Kim Larsens posthume album Sange fra første sal på guitar, keyboards og sang.  Han er søn af Kim Larsen.

Claus Hempler

Sidst i april udkom Claus Hempler med sin første dansksprogede plade En Kuffert Fuld Af Mursten og denne var knapt nok landet i pladebutikkerne, før Hempler med dødsforagt tog på danmarksturne. Anmelderne var himmelhenrykte for pladen, der vurderes til at blive en af årets allerbedste. Turneen blev et sandt triumftog af udsolgte koncerter, der manifesterede Hempler som sangskriver, sanger og performer.

I starten af 90’erne var Claus Hempler en del af bandet Fielfraz. Siden er musikken blevet mindre elektrisk og mere afdæmpet, og Claus er i dag kendt som hele Danmarks melankolske crooner med klare referencer til sangere og sangskrivere som Elvis Costello, David Bowie, Nick Cave, Steen Jørgensen og Scott Walker. Udover diverse solistjobs, har han i en årrække turneret med danske Dicte.

I 2018 deltog Claus Hempler i TV2s programserie Toppen af Poppen, hvor han lavede covers til Annika Aakjær, Thøger Dixgaard, Søren Sko, Lis Sørensen, Pernille Rosendahl og Silas Bjerregaards sange. 

Opgrader din koncertoplevelse: Tag en luksuspicnic i parken inden koncerten

Du kan som altid købe et udvalg af forskellig mad og drikkevarer fra bl.a. Lisbeths Pandekager, Kaffebaren, DagliBrugsen i Nørup, Haraldskær og Bøgedal på koncertpladsen og nyde aftensmaden inden koncerten starter.

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at få fingrene i nogle lækkerierne, kan du købe det på forhånd:

Tapas fra Osteriet

En Tapasplatte med bla. kylling spyd med chilimayo, røget mørbrad, italienske pølser og udvalgte oste. Hertil hjemmebagt brød. Alt fra Osteriet i Vejle.

90 kr.
Køb tapas >>

Lækkerier fra Haraldskær og Bøgedal

Vælg mellem:

Tarteletter ala Haralskær med friske urter

Hertil øl fra Bøgedal, saft eller vin.

Haraldskærs speltotto med lokale kerner fra Gyldenlund

Du kan få den Vegetarisk eller med kød. Det siger du blot ved servering. Hertil øl fra Bøgedal, vand eller vin.

165 kr. 
Køb tarteletter eller speltotto >>

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (15 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
august 29
Tidspunkt:
19:30 - 22:30
Pris:
Kr. 400

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet