Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST: ENGELSHOLMKONCERTEN

august 27 | 19:30 - 22:30

kr. 350

På baggrund at statsministerens melding omkring coronavirus på pressemødet d. 6. april aflyser vi den store Engelsholmkoncert d. 27. august 2020.

Vi beklager dybt, og håber inderligt, at vi kan byde dig/jer velkommen en anden gang.

De bedste hilsner

Engelsholm Højskole

Mads Langer og Engelsholm Højskole blænder for 6. gang op for en All Star koncert med gæstesolister i den romantiske park syd for slottet torsdag den 27. august kl. 19.30.

Parken åbner kl. 17.00, hvor du kan nyde bl.a. tapas, grillpølser, kølig vin og øl. 

Der må ikke medbringes egne mad- og drikkevarer, paraply, flasker og hunde.

Medbring gerne et tæppe.
Der laves igen i år et specielt område til medbragte stole.

Navne på gæstesolister offentliggøres løbende.

Ideen om at skabe en unik koncert, hvor artisterne møder ind et par dage før for at øve med ”husorkestret”, opstod i 2015 i forbindelse med fejringen af skolens 75-års jubilæum.

”Det skulle være noget andet end det, man kan høre på et hav af festivaler og open air arrangementer landet over” beretter initiativtager og forstander Jakob Bonderup. ”Engelsholms særlige kreative energi og tiltrækning på den kreative elite gør, at det føles rigtigt, at bringe kunstnerne ud af deres komfortzone, men også at de overhovedet indvilger i at gøre det. Det kunne formodentlig ikke lade sig gøre ret mange andre steder end lige her” fortsætter Jakob Bonderup.

Mads Langer, der i 2015 var inviteret som solist, men også påtog sig det musikalske lederskab på koncerten med sit faste band, har siden koncerten i 2015 også sat sig i førersædet i forhold til at sammensætte programmet sammen med Jakob Bonderup, forstander på Engelsholm.

Oveni musikken kan man opleve storslåede projektioner på slottets facade (VJing) – en helt særlig Engelsholm-specialitet.

Detaljer

Dato:
august 27
Tidspunkt:
19:30 - 22:30
Pris:
kr. 350

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet