Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

FOREDRAG – Anette Prehn “Fællesskab i skærmenes tid”

februar 20 | 19:30 - 21:00

Foredrag – Anette Prehn – Engelsholm Højskole

 

Foredrag – Anette Prehn – Engelsholm HøjskoleHvordan tager vi det bedste fra den digitale verden uden at lade den diktere og ødelægge vores fællesskaber? Hvordan formes hjernen af at være online og offline – og hvordan finder vi en meningsfuld balance? Hvad er det, der er så særligt ved menneskelige fællesskaber – og hvordan får vi flere af dem, der er fulde af nærvær og mening, og som styrker vores livsmod? 

Anette Prehn er iværksætter på 15. år, sociolog og forfatter til 13 bøger og minibøger, der har til formål at give indblik i ”hjernens spilleregler”, og hvordan disse kan berige vores sociale spilleregler og mental sundhed. Hun er formand for Stresspanelet, nedsat af seks ministre, som i januar 2019 skal komme med 12 handlinger, som vil kunne bidrage til at knække den opadgående stresskurve i Danmark. Læs mere på: www.hjernesmart.dk

Køb billetten her eller i døren

 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (20 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
februar 20
Tidspunkt:
19:30 - 21:00

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Find os her: