Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG – Frederik Svinth: Venskab og ensomhed

februar 5 | 19:30 - 21:30

kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Hvad er et godt venskab egentlig og hvordan håndterer vi ensomhed i vores og andres liv? Frederik holder et jordnært og personligt foredrag, der rummer tanker om det gode venskab og forståelse for den ensomhed, vi alle kan opleve i vores liv. Vi skal passe på vores nære venskaber, da de er noget det af mest værdiskabende for os mennesker.

Gode kvalitetsrelationer imellem mennesker er altafgørende, når man ønsker at komme ensomhed og isolation til livs. Følelser alle mennesker oplever på et eller andet tidspunkt deres liv. Alle møder ensomheden igennem tilværelsen – men er det den forbigående ensomhed, Gæsten, eller den mere vedvarende, Indflytteren? Og kunne vi forestille os, at der findes en ting som smuk ensomhed?

Foredraget tager et kig på ensomheds mange ansigter og hvad vi kan gøre for at bekæmpe den, når den fortjener sparket. De gode venskaber kommer ikke bare af sig selv, og for nogle er det sværere end for andre. Som ung er det godt at få flere ord for netop det gode venskab, så man kan få dem, man har, sat på benene og styrket.

Frederik Svinth har udviklet kortspillet SNAK, solgt i 7.000 eksemplarer. I de sidste seks år har Frederik arbejdet sammen med mange store organisationer i kampen mod ensomhed.

Detaljer

Dato:
februar 5
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet