Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG – Kirstine Leth Schütze

januar 16 | 19:30 - 21:00

Artist talk – Kirstine Leth Schütze – Engelsholm Højskole

 

Artist talk – Kirstine Leth Schütze – Engelsholm HøjskoleKirstine Leth Schütze er grundlægger og chefredaktør på magasinet Papercut Issues. En tre-årig platform skabt for og af unge. Papercut Issues behandler stigmaer, tabuer og normer i en flerstemmighed mellem dem, der kigger gennem forstørrelsesglasset og dem, der hver dag lever i det, som vi andre taler om. Kirstine vil bl.a. fortælle om at arbejde med den personlige stemme, den grafiske fortælling, rummet mellem videnskab og kunst, samt udfordringerne ved konstant at eksperimentere med magasinets formsprog igennem taktile og digitale formater. 

Køb billetten her eller i døren

 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (20 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
januar 16
Tidspunkt:
19:30 - 21:00

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet