Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG – Lærke Egefjord: ”Styrk dit helbred med kreativitet – en vej til indre ro, flow og livsglæde”

september 4 | 19:30 - 21:30

Kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Har du nogensinde spekuleret over, om din tur på kunstmuseet er andet end en dejlig luksus? Måske ligefrem gavnlig for dit helbred? Eller om den stille stund over et kreativt sysleri rent faktisk kan modvirke tegn på stress og angst?

Denne aften byder vi velkommen til Lærke Egefjord, der med en baggrund som læge, hjerneforsker og udøvende billedkunstner, vil give dig et indblik i, hvordan kunst og kreativitet kan dæmpe symptomer på eksempelvis stress, angst, depression og demens og åbne for et liv i harmoni og balance.

Samtidig bliver du klogere på, hvorfor vi ofte anser kreativteten som noget, der er forbeholdt nogle særligt udvalgte, og på hvordan du selv skaber de optimale rammer for at opleve den boble af flow og livsglæde, en kreativ stund kan give dig. For ALLE er kreative. Men nogle gange er det en kunst at finde vejen dertil.

Kroppen – og særligt sindets forbindelse til den – er et emne, som Lærke Egefjord både udforsker og udfordrer i sin daglige praksis.

Detaljer

Dato:
september 4
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet