Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG – Marie Dufresne

maj 8 | 19:30 - 21:30

kr. 100
Foredrag – Marie Dufresne – Engelsholm Højskole

 

Foredrag – Marie Dufresne – Engelsholm Højskole

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

 

Køb billetten her

 

20. september åbner Kunsthal 6100. Kunsthal 6100 er ikke kun et udstillingssted for samtidskunst. Det er også en platform for musik, litteratur og sociale aktiviteter. Kunsthal 6100 har en skoletjeneste og er involveret i samarbejder på kryds og tværs. Marie Dufresne er initiativtager og kommende daglig leder af den nye sønderjyske kunsthal. Spørgsmålet er, hvordan sådan et projekt overhovedet lader sig realisere? Til aftenens oplæg vil Marie fortælle mere om indhold, motivation, udfordringer, go´s og no-go´s. En oplagt mulighed, hvis du vil høre lidt mere om, hvad der rører sig i det kulturelle provinslandskab. 

Marie Dufresne er uddannet Kunsthistoriker, tidligere museumsinspektør i Vejle og kurator på en lang række kunstprojekter i København. 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (15 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
maj 8
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet