Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG – Mikkel Wallentin: ”Sproget i hjernen, hjernen i sproget”

november 20 | 19:30 - 21:30

Kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Sprog er alle vegne, og vi tager det for givet. Måske glemmer vi derfor indimellem, hvor vigtigt sproget er: Uden sprog, intet samfund, ingen civilisation. Men ved vi overhovedet, hvad sprog er? I foredraget undersøger Mikkel Wallentin, om vi kan nærme os en definition af sprog, hvad sproget gør ved os og hvordan vores hjerne bærer sig ad med at give os sprog.

Mikkel Wallentin (f. 1973) er kognitions- og hjerneforsker ved Aarhus Universitet og skønlitterær forfatter. Han har en kandidatgrad i dramaturgi og kognitiv semiotik og en PhD-grad i kognitiv neurovidenskab. Mikkel har siden 2002 arbejdet som forsker ved Center for Funktionelt Integrativ Neurovidenskab (Aarhus Universitetshospital) og Center for Semiotik (Aarhus Universitet). I 2015 var han med til at lancere en ny uddannelse i Kognitionsvidenskab ved Aarhus Universitet. Mikkel Wallentins forskning har som omdrejningspunkt hjernens arbejde med sprog, men han er også involveret i andre forskningsprojekter, f.eks. hvordan musik opstår i hjernen, og hvad der sker med vores hjerner, når vi opøver os til at blive eksperter i noget.

Detaljer

Dato:
november 20
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet