Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag og debat: Seksuel dannelse” v/ Mette Øyås

april 14 | 19:30 - 21:30

Mette Øysaa arbejder til daglig med seksuel dannelse gennem sit fag ”Køn, krop og seksualitet”. Det er en slags overbygning på den traditionelle seksualundervisning og passer til kompleksiteten i det senmoderne liv. Vi er fx formelt set frie til at udtrykke vores seksualitet, men vi er samtidig bundet af en masse normer og forventninger gennem såkaldte seksuelle scripts.

For Øyås handler den seksuelle dannelse helt kort om

at tilegne sig viden, sprog og handlemåder inden for temaerne køn, krop og seksualitet til gavn for en selv og andre. Faget rummer et stort forandringspotentiale, og der er meget på spil. Vi arbejder bl.a. med kropsidentitet, kønssocialisering, queerness, sensualitet, flirt, seksuel identitet, lyst, fantasier, onani, porno, samtykke, grænser og håndtering af afvisninger.

Mette Øyås Madsen er født i 1973. Cand.mag i filmvidenskab og fransk som bifag ved Københavns Universitet. Har desuden en master i tv-drama fra Goldsmiths College i London. Gennemførte i 2017 Højskole Pædagogisk Uddannelse (HPU), hvor hun skrev opgave om seksuel dannelse i højskolefællesskaber. Til daglig er hun ansat på på Brandbjerg Højskole.

For billetter: skriv til engelsholm@engelsholm.dk – begrænsede pladser

Detaljer

Dato:
april 14
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Arrangør

Engelsholms Venner

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten, 7182 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet