Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG: Social kontrol, tvangsægteskaber og æresdrab – Deniz Serinci

oktober 16 | 19:30 - 21:30

DKK100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

 

Engelsholms Venner: 50 kr. + gebyr 15 kr. via Ticketmaster

 

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Engelsholm Højskole inviterer til højskoleaften med foredrag ved Deniz Serinci om årsager, konsekvenser og løsninger på social kontrol, tvangsægteskaber og æresdrab.

Bør vi forholde os til social kontrol, tvangsægteskaber og æresdrab i et land som Danmark? Ja, det bør vi nok. Undersøgelser viser nemlig en massiv social kontrol blandt nydanskere; eksempelvis føler hver tredje indvandrerpige ikke, at hun må få en kæreste.

Deniz Serinci er selv barn af et fætter-kusine-tvangsægteskab, hvor genetiske problemstillinger har medført livsvarige skader. Deniz har tidligere udøvet social kontrol, men stoppede da han selv blev udsat for dette. I dag bruger Deniz sine erfaringer og viden, til at fortælle om årsager, konsekvenser og løsninger på social kontrol, tvangsægteskaber og æresdrab.

Deniz Serinci er 33 år, bor i København og er uddannet fra Syddansk og Aarhus Universitet. Deniz har skrevet bøgerne: ”Slave i Islamisk Stat” (2017), ”Kampen om Mellemøstens Fremtid” (2016, bidragsyder) og ”Tyrkiet – Fra Atatürk til Erdogan” (2013).

”Deniz har en dyb indsigt i islam. Han er knusende dygtig til at formidle svært stof på en måde så alle kan forstå det.” – Mads Brügger, programchef, Radio24syv.

Detaljer

Dato:
oktober 16
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
DKK100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet