Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forestilling: Demos og kratia

23. november 2018 | 13:00 - 15:00

En interaktiv provo-forestilling der lægger arm med danskernes forhold til demokrati som selvfølgelighed og serverer en guddommelig kærlighedsfortælling om Folket og Magten – 2500 års demokratihistorie – lagt i syrebad!

Birthe Blåbjerg Jakobsen fyrer den af som Demos (Folkets gud) og Kratia (Magtens gud), halvsøster Demokrati i ynkelig udgave og opblæst diva caberet stil. Og spiller desuden alter ego figuren Birthe, der så gerne vil, at publikum møder demokratiet i levende live – om hun så skal gribe til våben for at tvinge sin mening igennem.Forestillingen følges op med en kort workshop, hvor publikum selv får mulighed for at tage stilling til spørgsmål om nutidens og fremtidens demokrati.

Medvirkende:

Iscenesætter : Daniel Norback 

Dramatiker: Birthe Blåbjerg Jakobsen og Daniel Norback

Skuespiller: Birthe Blåbjerg Jakobsen

Komponist: Daniel Norback

Billetter til 100 kr. kan købes her.

Varighed inklusiv workshop: 1, 5 time.

OBS! Eksternt arrangement. Ingen rabat for medlemmer af Klub Engelsholms Venner.

Detaljer

Dato:
23. november 2018
Tidspunkt:
13:00 - 15:00

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Find os her: