Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert Andrea Pellegrini og Bjarke Mogensen – arier og godnatsange

14. november 2018 | 19:30

Mezzosopranen Andrea Pellegrini og accordeonisten Bjarke Mogensen hører til blandt landets mest efterspurgte musikere. De er sammen kendt fra Piazzolla orkestret, men er nu gået sammen som duo i en højst utraditionel sammensætning, med barokkens arier i fokus. Andrea Pellegrini har i løbet af ganske få år markeret sig som en af de bedste og mest prisbelønnede mezzosopraner i landet, både i opera- og koncertsammenhæng.

Bjarke Mogensen havde i maj 2011 sin solodebut i Carnegie Hall, og som den første accordeonist nogensinde var han vinder af den internationale EBU-konkurrence ”New Talent” 2012. Programmet indeholder værker af bl.a. Bach, Vivaldi, Händel, Scarlatti og Purcell.

Det er ganske enkelt to af klassisk musiks største danske navne, der optræder i den barokke Riddersal på Engelsholm Slot, og der venter en ekstraordinær musikoplevelse.

Billetter til 100 kr. kan købes her eller i døren.

Detaljer

Dato:
14. november 2018
Tidspunkt:
19:30

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Find os her: