Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KONCERT – Aske Jacoby solo

februar 27 | 19:30 - 21:00

Kr. 100
Koncert – Aske Jacoby – Engelsholm Højskole

 

Koncert – Aske Jacoby – Engelsholm Højskole

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

 

Køb billetten her

 

I februar 2019 udsender Aske Jacoby nyt album. Albummet ”A’s As Is” er et ægte soloalbum i og med, at kun Aske Jacoby selv synger og spiller sangene. I den anledning er Aske på solotur rundt i Danmark i foråret 2019. Med sig har han de spritnye sange fra det spritnye album, sangene fra de seneste tre soloudgivelser samt sin guitar og en personlig musikalsk fortælling. 

Aske Jacoby, en af dette lands fineste guitarister, har siden 2013 helt og holdent helliget sig sin solokarriere som guitarist, sanger og sangskriver. Med afsæt i albummene A’s As Is, (2019) Chant (2014), Luna Plena Super Me (2016) og Live In Paris (2017) demonstrerer Aske Jacoby sangskrivning på højt niveau og stor originalitet. Aske Jacoby beskriver selv sine sange som ”Folk/Rock with a twist” eller ”Americana from outer space”. Enkelthed og elegance i stærke og overraskende melodier og storytelling med stor dybde, båret af Askes uomtvistelige musikalitet, varme stemme og guitarspil i international klasse. Publikum tages med på rejse og vender opløftede og inspirerede tilbage. En tidløs, varm og rørende oplevelse. 

 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (15 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
februar 27
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet