Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST pga. coronasmitte i orkestret! Koncert: DR Big Band – Lyden af kærlighed

november 24 | 19:30 - 21:30

DR Big Band sætter lyd til kærligheden, som den føles når man er ung. Fra den store forelskelse til den eneste ene, der slap væk.
Det er blevet til en koncert med masser af følelser.
 
Hvordan lyder det, når et bigband udtrykker de kærlighedsfølelser som unge oplever? Kan musik gøre noget med vores følelser, som ord ikke kan – og hvordan opleves det af folk, som ikke normalt hører bigband-musik? Gør den ”store lyd” noget særligt for dem?
Otte unge danskere har fortalt deres oplevelser med kærligheden til otte musikere fra DR Big Band. Denne aften kan du opleve resultatet i Agerumsladen på Engelsholm, hvor hele bandet er på scenen.
P3-vært Line Kirsten Nikolajsen – også kendt som Line Kirsten Giftekniv – er konferencier og præsenterer kærlighedshistorierne til koncerten.
DR Big Band har været et fyrtårn på den danske jazzscene siden 1964, og bandet var med helt i front i de år, hvor København husede en række legendariske amerikanske jazzmusikere. I dag leverer bandet stadig den ægte, amerikanske bigband-lyd – men med sit eget, nordiske twist.

Billetter til forsalg

 

Detaljer

Dato:
november 24
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Arrangør

Engelsholms Venner

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten, 7182 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.