Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert – Herning Kirkes Drengekor v/dirigent Charlotte Rowan

juni 16 | 19:30 - 21:30

Herning Kirkes Drengekor er stiftet i 1949 og er et af landets ældste drenge- mandskor.

Koret er inspireret af den klassiske engelske klang og kortradition. Koret arbejder med et bredt repertoire spændende fra gregoriansk sang over renæssance- og barokmusik til nutidige værker.

Herning Kirkes Drengekor består af 50 drenge og mænd, som næsten alle har sunget i koret siden de i 3. klasse blev optaget i korets forskole. Koret er rugekasse for nogle af landets store solistnavne bl.a. Peter Lodahl. Det er med andre ord et fremragende kor, og der venter publikum en stor oplevelse.

Dirigenten:

Charlotte Rowan er ny dirigent for Herning Kirkes Drengekor, hvor hun har afløst korets grundlægger Mads Bille. Hun er født og opvokset i Liverpool, England, hvor hun begyndte sin musikalske skoling. Først på Junior Royal Northern College of Music og som korist i Liverpool Metropolitan Cathedral. Hun fortsatte sine studier i musik på Cambridge University hvorfra hun dimitterede som Bachelor i 2017. Charlotte havde sin debut som dirigent i Operahuset i Dubai i 2017 med fire opførelser af et nyt værk, “The Great Choral Adventure”. Hun har derudover turneret internationalt med koncerter i bl.a. Carnegie Hall, St. John’s Smith Square, Westminster Abbey og Colosseum i Rom.
Hun var i særdeleshed beæret over at optræde for både Pave Frans og Pave Benedict ved en Paveaudiens i Peterskirken i Rom i 2014.

For billetter: skriv til engelsholm@engelsholm.dk – begrænsede pladser

Detaljer

Dato:
juni 16
Tidspunkt:
19:30 - 21:30

Arrangør

Engelsholms Venner

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten, 7182 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet