Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KONCERT – Ida Riegels “Solo cello”

maj 15 | 19:30 - 21:00

Kr. 100
Koncert – Ida Riegels – Engelsholm Højskole

 

Koncert – Ida Riegels – Engelsholm Højskole

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

 

Køb billetten her

 

Cellist, blokfløjtenist og komponist Ida Riegels er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. ”Jeg tror på at lige meget, hvor skør den ide, man har, er, så kan det lade sig gøre, når man brænder for det. Jeg brændte for at bygge en cello, og for at det ikke skulle blive et evighedsprojekt, planlagde jeg 36 koncerter langs Rhinen, hvor jeg skrev, at jeg kom cyklende med en cello, jeg selv havde bygget. Så var der ikke nogen vej uden om at få det gjort… Den nåede lige at blive færdig aftenen før den første koncert i Basel. Turen foregik på cykel og var 1.000 km lang. Jeg startede med en koncert i 2500 m højde, i sneen i Alperne og sluttede ved Nordsøen i Holland. Undervejs spillede jeg 36 koncerter – både i stopfyldte kirker og for bl.a. 15 hvide heste.” Denne gang cykler Ida Riegels fra København til Skagen (500 km) og mellemlander på Engelsholm.

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (15 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
maj 15
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet