Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst! Koncert Katrine Stochholm og det vilde band

5. december 2018 | 19:30

Koncerten er aflyst – der arbejdes på en erstatning.
Katrine Stochholm er nærmest en kultskikkelse i dansk sangskrivning. Hun er især kendt for sine smukke og personlige sange fra tiden med Under Byen. De egenskaber har hun taget med sig i solokarrieren, efter hun trådte ud af den internationalt roste gruppe. Anmelderne har ikke droppet brugen af superlativer efter ”Danser til radio” udkom i 2016: ”Et legesygt tusmørke” lød det bl.a. om de gribende passager, energiske eksplosioner, legende beats, synth loops og junglekor i Katrine Stochholm og Det Vilde Bands musik.

Billetter kan købes her

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (20 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
5. december 2018
Tidspunkt:
19:30

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Find os her: