Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

KONCERT – Koppel, Møller og Cole – PLUGGED

februar 7 | 19:30 - 21:00

Koncert: Koppel, Møller og Cole – Engelsholm Højskole

 

Koncert: Koppel, Møller og Cole – Engelsholm HøjskoleSaxofonisten Benjamin Koppel, pianisten Søren Møller og trommeslageren Henry Cole sætter strøm til storladne orkestreringer og vilde soli. Musik med følelser og poesi, leveret med teknisk facilitet og musikalsk begejstring. 

PLUGGED er en elektronisk legeplads, hvor Koppel, Møller & Cole frit bevæger sig inden for et univers af distorted fender rhodes, moog grooves og sejt klingende 70’er syre blandet med sublimt musikerskab. 

Det er kreativt og legende, smukt og bevægende, når to af Danmarks mest entreprenante og iderige musikere inviterer til dans med en af deres generations førende trommeslagere. NB! Arrangementet finder sted torsdag aften.

Køb billetten her eller i døren 

 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (20 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
februar 7
Tidspunkt:
19:30 - 21:00

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Find os her: