Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KONCERT – Koppel, Møller og Cole – PLUGGED

februar 7 | 19:30 - 21:00

KR.100
Koncert: Koppel, Møller og Cole – Engelsholm Højskole

 

Koncert: Koppel, Møller og Cole – Engelsholm Højskole

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

 

Køb billetten her 

 

Saxofonisten Benjamin Koppel, pianisten Søren Møller og trommeslageren Henry Cole sætter strøm til storladne orkestreringer og vilde soli. Musik med følelser og poesi, leveret med teknisk facilitet og musikalsk begejstring. 

PLUGGED er en elektronisk legeplads, hvor Koppel, Møller & Cole frit bevæger sig inden for et univers af distorted fender rhodes, moog grooves og sejt klingende 70’er syre blandet med sublimt musikerskab. 

Det er kreativt og legende, smukt og bevægende, når to af Danmarks mest entreprenante og iderige musikere inviterer til dans med en af deres generations førende trommeslagere. NB! Arrangementet finder sted torsdag aften.

 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (15 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her 

Detaljer

Dato:
februar 7
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
KR.100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Map
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet