Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Locumskoncerter i Vejle

oktober 31 | 19:30

Locumskoncerter kombinerer musik og særlige steder i byrummet og sætter lys og lyd på novembermørket i Vejle. Musikken er dansk og stederne usædvanlige, fx en nedlagt industribygning, et stjerne-obeservatorium, et kunstmuseum… Idéen er, at de usædvanlige locations (locum er latin for sted) vil tiltrække et publikum, som ellers ikke hører musik, og at musikken omvendt vil trække lokale borgere til steder i byen, de ikke kendte.

Imellem koncertstederne etableres en kunstoplevelsessti af bl.a. lysende (brugte) lokummer som vil vise vej for publikum i den mørke oktoberaften. Som startskud for koncerterne, arrangeres der en åbningsevent i det nyåbnede Fjordenhus tegnet af Olafúr Eliasson på havnen Vejle.

Arrangører: Spinderihallerne, Vejle Kunstmuseum, Kulturforvaltningen, Spillestedet Bygningen og Engelsholm.

Billetter kan købes her

Detaljer

Dato:
oktober 31
Tidspunkt:
19:30

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Engelsholm Højskole

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket. Kerne-DNA'et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – og et klassisk dannelsesprojekt. På Engelsholm finder du undervisning i særklasse, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Find os her: