Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Koncert med Jærv

september 29 | 19:30 - 20:30

Jærv Foto: Morten Å

Duoen JÆRV er Amanda Glindvad og Mathias Smidt.
Deres seneste udgivelse er debutalbummet Kriger, der udkom i august 2019 til rosende anmeldelser:
“‘Kriger’ vækker en urkraft i én, når man lytter til det. Man bliver med det samme blæst væk til en vidtrækkende prærie, en overvældende bjergkæde eller en ustandselig storbyjungle. (…) et glædeligt gensyn med den bedste tid for dansk pop – uden at henfalde til sentimentalitet”
– ★ ★ ★ ★ ★ Soundvenue
“Lyder som ingen andre i dansk pop. Danske Jærv har deres helt egen futuristiske lyd, som føles transporterende og original. (…) Duoens største force er deres evne til at synge fra deres helt egen verden”
– ❤ ❤ ❤ ❤ Politiken
“(…) gennem de storslåede, elektroniske fordrejninger og den hverdagsladede, danske lyrik, der samler sig til deres debutalbum, formår duoen JÆRV ganske betagende at placere sig et sted mellem rovdyr og byttedyr på den danske elektropopscene. De tilhører en ny, muteret art af popmusikken, som er kommet for at blive” – Dagbladet Information

For Amanda og Mathias har JÆRV altid handlet om at vise, at popmusik kan være mere. Det er pop, men der må godt stikke noget under. Det er lige så meget aggressionerne, som det er det skønne. De to ting fremhæver hinanden.
JÆRV er lyden af det abstrakte, lys og mørke, natur og by, dag og nat:
“En sang er aldrig lys uden at indeholde mørke, og et beat er aldrig tungt uden en vis portion legende lethed. Ofte udspilles balancen som en modsætning mellem Glindvad og Smidt, hvor Glindvads vokal står for det lyse og lette, mens Smidts produktioner giver tyngde og mørke nuancer” (Soundvenue).
Som noget helt nyt kaster Mathias sig ud i at være medsanger på en række af JÆRVs kommende udgivelser og man vil opleve, at JÆRVuniverset tager en drejning i udtryk.

OBS! Arrangementet er gratis, da det er støttet af Kulturministeriets Folkeoplysningspulje, men det kræver, at man bestiller plads på forhånd på engelsholm@engelsholm.dk , da der er begrænset plads.

Detaljer

Dato:
september 29
Tidspunkt:
19:30 - 20:30

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet