Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

KONCERT – SØN

september 25 | 19:30 - 21:30

Kr. 100

Billetter via Ticketmaster: 100 kr. + gebyr 15 kr.

Billetter i døren: 150 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Dansksproget alternativ pop. Søn er det nye kuld. Sine mødres sønner, der tager hjemmefra i en søgen efter det andet, i en trang til at komme væk, ud og videre. Til at finde sin egen vej, sit eget væsen og skabe sit eget. Og det har Søn gjort med deres debutalbum ”Det Skandinaviske Design”.

Et musikalsk sprudlende og tematisk fabulerende album, der er stilistisk udefinerbart, dybt personligt og fuld af nærvær og nødvendighed. Melodisk sensibilitet og den unge voksnes udsyn fortættes i finurlige sangstrukturer og et følsomt sammenspil med plads til instrumentale trips med tråde til jazz og anden improvisationsmusik. Søn har måske Morrissey hængende på væggen og Caspar Eric stående på boghylden, men Søn lyder først og fremmest af Søn. Det 5 mand store orkester består af Kristoffer Jessen: Sang/Guitar, Søren Michelsen: Trommer, William Hoffmann: Bas, Jonathan Leer-Birlov: Keys, Carl-Erik Gippert: Guitar

Koncerten afholdes i samarbejde med Bygningen i Vejle.

Detaljer

Dato:
september 25
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr. 100

Sted

Engelsholm Højskole
Engelsholmvej
Bredsten,7182Danmark
+ Google Maps
Telefon:
75 88 35 55
Hjemmeside:
engelsholm.dk

Spar 50 kr. på billetten

Elsker du Engelsholm, kunst og kultur?

Så bliv medlem af Klub Engelsholms Venner og få billetten til højskoleaftner til halv pris. Til arrangementer med særpris får du  50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år. Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Hent hele kulturprogrammet